Ana SayfaÜnlüler2019'un İlk Şarkısı Serkan Kaya'dan!

İlgili Postlar

2019’un İlk Şarkısı Serkan Kaya’dan!

Arabesk müziğinin güçlü sesi Serkan Kaya, muhteşem sahnesi ve güçlü sesi ile geniş hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Arabesk müziğin usta sanatçısı Serkan Kaya, yeni yıla Kıbrıs Les Ambassadeurs Hotel’de muhteşem sahnesi ile hayranlarıyla birlikte girdi. İşte ünlü şarkıcı Serkan Kaya’nın muhteşem sahnesi…

Serkan Kaya:”Hayal Ettiğim Yerdeyim.”

Serkan Kaya’nın şarkısı 2019’un ilk şarkısı ve klibi ünvanına sahip oldu…

Son zamanların en çok dinlenilen sanatçıları arasında yer alan Serkan Kaya, yeni yılda muhteşem sahnesi ile dikkat çekti. 2018 yılında yoğun bir çalışma temposu geçiren sanatçı Serkan Kaya, 2019’a girdiğimiz ilk dakikalarda sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı’ ya ait olan ‘Tarifi zor’ şarkısını güçlü sesi ile hayranları ile hep birlikte söyledi. Şarkı 2019 a girdiğimiz ilk dakikada aynı anda Tüm dijital platformlarda da yayına girdi. Serkan Kaya’nın şarkısı 2019’un ilk şarkısı ve klibi ünvanına sahip oldu. Serkan Kaya yeni yıla yeni bir şarkı, yeni bir heyecanla girmek istediğini söyleyerek hayranlarından tam not aldı.

Serkan Kaya, öncelikle tüm dünyaya sağlık mutluluk ve huzur diliyorum…

Serkan kaya yeni yıl mesajı olarak da şunları söyledi “ Öncelikle tüm dünyaya sağlık mutluluk ve huzur diliyorum. 2019 yılında herkesin yüreğinden geçen güzel dileklerinin kabul olmasını, ayrıca savaşların ölümlerin yaşanmadığı, barışın, birlik ve beraberliğin, dostluğun olduğu bir yıl olmasını temenni eder, herkese mutlu bir 2019 yılı dilerim ”

Serkan Kaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler