Ana SayfaKimdirSerkan Kaya kimdir ?

İlgili Postlar

Serkan Kaya kimdir ?

Son zamanların en çok dinlenilen sanatçıları arasında yer alan Serkan Kaya kimdir, seslendirdiği şarkılarla dinleyenleri kendine hayran bırakıyor. Arabesk ve fantezi müziğe başarılı yorumunu katan Serkan Kaya kimdir? Serkan Kaya Nerede Doğdu? Serkan Kaya Aslen Nereli? Hangi Burç? Serkan Kaya’nın Albümleri Nelerdir? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Serkan Kaya Nerede Doğdu? Serkan Kaya Aslen Nereli? Serkan Kaya Hangi Burç?

Serkan Kaya 24 Temmuz 1977’de Sivas’ta doğmuştur. Serkan Kaya aslen Sivaslıdır. Aslan burcudur.

Serkan Kaya Kimdir?

Serkan Kaya İlk okul ve lise eğitimini Sivas’ta geçirmiştir. Serkan Kaya, Sivas Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Lise eğitimini tamamlamasının ardından vatani görevini gerçekleştirmek için Ankara Armoni Mızıka Birliğinde tamamladı. Askerliğin bitmesi ile İstanbul’a gelerek müzik hayatına adım atmıştır.

Besteci, şarkıcı ve şarkı sözü yazarı olan ünlü şarkıcı, 2000’de ilk çalışması “Senden Sonra Ben” albümünü ile tanınmaya başlamıştır. 2011 yılında ikinci çalışması “Aşk Ne Demek Bilen Var Mı?” albümünü çıkarmıştır. Bu albümü ile de büyük başarı sağlamıştır. Ünlü şarkıcı Serkan Kaya 2015 yılında üçüncü çalışması “Gönül Bahçem” albümünü çıkarmıştır. “Gönül Bahçem” albümü ile en çok satanlar listesinde uzun süre zirvede kalmayı başarmıştır. “Kalakaldım” adlı çıkış şarkısı, radyo ve televizyonların yanı sıra dijital platformlarda da kendi tarzında en çok dinlenen ve indirilen şarkı olma dalında başarıya ulaşmıştır.

Ünlü şarkıcı Serkan Kaya, 43.Panten Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Fantezi – Halk Müziği (Erkek)” ödülüne sahip olmuştur.

Şarkıcı Serkan Kaya İbrahim Tatlıses ile akraba sanılsa da aralarında hiçbir kan bağı yoktur.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Ünlü şarkıcı Serkan Kaya 2013 yılında Ayşegül Kalfa ile evlenip dünya evine girmiştir. Düğüne ise önemli isimlerin yanında, yoğun bir katılım sağlanmıştır…

Serkan Kaya’nın Albümleri:

  • Senden Sonra Ben – 2000
  • Aşk Ne Demek Bilen Var Mı? – 2011
  • Gönül Bahçem – 2015
  • Miras – 2017
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler