Ana SayfaDedikoduSerkan Kaya:"Hayal Ettiğim Yerdeyim."

İlgili Postlar

Serkan Kaya:”Hayal Ettiğim Yerdeyim.”

Serkan Kaya:”Hayal Ettiğim Yerdeyim.”

Arabesk müziğinin güçlü sesi Serkan Kaya, Bostancı Gösteri Merkezinde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Biletlerin çıktıktan çok kısa süre tükenen Serkan Kaya yaklaşık 3000 kişiye konser verdi. Unutulmaz isimlerin şarkılarını dinlemeye gelenlerle birlikte söyleyen Serkan Kaya, hayal ettiği yerde olduğunu söyledi.

Fenomen Madalinacı -Ahmet Şafak -Serkan Kaya Düeti Ayakta Alkışlandı

Bostancı Gösteri Merkezini dolduran binlerce kişiye konser verecek olan Serkan Kaya unutulmaz isimlerin şarkılarını söylemeyi de unutmadı.Serkan Kaya ‘Buradaki ikinci konserim. Uzun zamandır bütün ekibimle bu konsere hazırlanıyoruz. Yüzlerce şarkı arasından eleme yaparak bu akşamki repertuvarımız oluşturduk. Çok heyecanlıyız. Burası çok başka bir yer. İstanbul’a ilk geldiğim zamanlarda acaba ben de Bostancı’da sahneye çıkar mıyım diye hayal ediyordum. Şimdi hayal ettiğim yerdeyim.’Serkan Kaya’nın onu önceden bilet alıp kendini koşarak dinlemeye gelen hayranlarına da bir sürprizi vardı.

Serkan Kaya fenomen mandalinacı Veysel Mutlu’yu sahnesine davet edince salonda adeta çığlık koptu. ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısını söyleyen Veysel Mutlu’yu da bekleyen bir sürpriz vardı. Şarkının ikinci yarısında Ahmet Şafak’ı karşısında gören Veysel Mutlu şaşkınlığını gizleyemedi. Veysel Mutlu ve Ahmet Şafak’ı habersiz buluşturan Kaya, bir ilke imza attı. ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısının söz ve bestecisi Ahmet Şafak ve fenomen mandalinacı ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde buluştu ve ortaya muhteşem bir düet çıktı.

 

Serkan Kaya:"Hayal Ettiğim Yerdeyim."
Serkan Kaya:”Hayal Ettiğim Yerdeyim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler