Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli İle İbrahim Kutluay Birlikte Mi?

İlgili Postlar

Meryem Uzerli İle İbrahim Kutluay Birlikte Mi?

Meryem Uzerli İle İbrahim Kutluay Birlikte Mi?

Zorlu bir boşanma sürecinden geçen İbrahim Kutluay, güzel oyuncu Meryem Uzerli ile sabaha kadar eğlendiği iddia edildi. İbrahim Kutlay, “Daha boşanır boşanmaz Meryem Uzerli ile sarmaş dolaş” haberlerine hemen ertesi gün yanıt verdi.

“Muhabir Yok Dimi?”

Sürekli özel hayatlarıyla gündeme gelen İbrahim Kutluay ve Meryem Uzerli Bebekte bir gece kulübünde karşılaşmış, arkadaşlarıyla eğlenen ikili gece yarısından sonra beraber eğlenmeye başlamış.İddiaya göre saat 5’e kadar dans eden ikili, gece mekandan birlikte ayrılmış.

Meryem Uzerli kulüpten çıkarken çok neşeliymiş. Sürekli kahkaha atıyormuş. İbrahim Kutluay ise tedirginmiş. Kapıdaki görevlilere “Çevrede muhabir yok değil mi? Aman fotoğrafımız çekilmesin” demiş.Ertesi gün bu haberler magazin gündemine yayıldıktan sonra Meryem Uzerli ve İbrahim Kutluay’dan bir açıklama beklendi. İlk açıklama ise İbrahim Kutluay’dan geldi.

İbrahim Kutluay’dan Açıklama Geldi

Demet Şener ile 12 yıllık evliliğini 15 aylık bir dava sonunda bitiren İbrahim Kutluay olaylı bir boşanma davası sonucunda kafasını dağıtmak için soluğu gecelerde aldı. Aynı mekanda Meryem Uzerli ile denk gelen Kutluay’ın ertesi gün aşk dedikoduları çıktı. İbrahim Kutluay’dan konu ile ilgili açıklama gecikmedi.

Kutluay, konuyla alakalı yaptığı açıklamada, ” Bugün sosyal medyada hakkımda çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İçinde bulunduğum hassas dönemde bu ve benzeri asılsız iddialara itibar edilmemesini ve herkesin anlayışını önemle rica ederim” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler