Ana SayfaDedikoduÜnlü Sanatçıyı Kimse Tanıyamıyor!

İlgili Postlar

Ünlü Sanatçıyı Kimse Tanıyamıyor!

Ünlü Sanatçıyı Kimse Tanıyamıyor!

Ekranların sevilen sunucu ve oyuncusu Esra Sönmezer, herkesin cesaret edemediği bir hareket yaptı. Herkesin onu gördüğü yerde “Bu Esra” dediği sarı saçlarını sıkıldığını belirterek siyaha boyattı. Esra Sönmezer herkesin beğendiği saçlarını siyaha boyatınca, kimse tanıyamadı.

“Saçımın Rengi Ruhumu Da Değiştirdi!”

Hatırlanacağı üzere Esra Sönmezer, 2002 yılında katıldığı Türkiye güzellik yarışmasında 1. seçilmiş, aynı yıl Türkiye’de gerçekleşen Dünya Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve dünya 4. olmuştu.Asıl onu gündeme taşıyan olay ise haksızlık yapıldığını düşünerek tacını sahneye atması olmuştu.

Kariyerinde daha sonra ekranların sevilen sunucu ve oyuncusu olmayı başaran Esra Sönmezer, cesaret isteyen bir kararla şöhret kuşunu yakaladığı sarı saçlarını siyaha boyattı. Sarı saçtan artık sıkıldığını ifade eden Esra Sönmezer bir oyuncunun sürekli değişim yapması gerektiğini vurguladı.Güzel oyuncu “Herkes sarı Esra’ya alıştı bu saçla sokakta dikkat etmeyen tanımıyor, arkadaşlarım bile bazen yabancıymışım gibi bakıyor. Yeni saçımla da yeni bir Esra Sönmezer geliyor. Saçımın rengi ruhumu da değiştirdi” dedi. Esra Sönmezer’in bu halini sevenleri tanımakta güçlük  geçti.

Ünlü Sanatçıyı Kimse Tanıyamıyor!
Ünlü Sanatçıyı Kimse Tanıyamıyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler