Ana SayfaDedikoduCinsel İçerikli Film Yıldızı Yattığı Hastahanede İntihar Etti

İlgili Postlar

Cinsel İçerikli Film Yıldızı Yattığı Hastahanede İntihar Etti

İki Ayda 5. Ölüm! Cinsel İçerikli Film Yıldızı, Yattığı Hastanede İntihar Etti

Cinsel içerikli film endüstrisi, kısa süre içerisinde gelen 5. ölüm haberiyle sarsıldı. 23 yaşındaki Olivia Lua, yattığı rehabilitasyon merkezinde ilaçlarıyla birlikte alkol alarak hayatına son verdi. Olivia Lua’nın ölümünden sonra sosyal medya hesabında “Yaşayan hickimse sonsuza kadar melek kalamaz” yazdığı öğrenildi.”

İlaçlarıyla Birlikte Alkol Alarak Hayatına Son Verdi

Sektördeki 5 ölümün birbirleriyle hiç alakası olmasa da iki ayda bu kadar çok olması bir bağlantı düşüncesini de beraberinde getirdi.  Hem arzulanan hem de nefret edilen bu kadınların dramı yetişkin filmleri pazarında yaşanan dramları da ortaya çıkarmış oldu.

23 yaşındaki film yıldızının bağımlılık gerekçesiyle yardım istediği ve bir süredir bir rehabilitasyon merkezinde yattığı öğrenildi. Olivia Lua geçtiğimiz gün pek çok ilacı alkolle birlikte alarak hayatına son verdi. Bu ölümden sonra akıla hemen bağımlılık ile mücadele ettiği bu bölüme alkolü nasıl soktuğu sorusu geldi fakat bununla ilgili hiçbir bilgi elde edinmedi. Lua”nın intihar etmeden bir kaç gün önce Facebook”a “Yaşayan hickimse sonsuza kadar melek kalamaz” yazdığı öğrenildi.

Cinsel İçerikli Film Yıldızı Yattığı Hastahanede İntihar Etti
Cinsel İçerikli Film Yıldızı Yattığı Hastahanede İntihar Etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler