Ana SayfaDedikoduDemet Akalın, Volkan Demirel'in Kızına Yaptığı Yorum Herkesi Ayağa Kaldırdı!

İlgili Postlar

Demet Akalın, Volkan Demirel’in Kızına Yaptığı Yorum Herkesi Ayağa Kaldırdı!

Demet Akalın, Volkan Demirel’in Kızına Yaptığı Yorum Herkesi Ayağa Kaldırdı!

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel ağustos ayında dünyaya gelen kızı Yeda ile fotoğraf paylaştı. Demet Akalın, fotoğrafa Yeda bebeğin gözünün altındaki lekeye dikkat çekerek yorum yaptı. Demet Akalın bu yorumu ise sosyal medyada birçok insan tarafından tepkiye sebep oldu.

“Ne Kadar Fesatsınız Bizim Başımıza Da Geldi!”

Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel ağustos ayında 2. bebeklerini kucağına aldı. Bebeklerine Yeda isimini koyan çift zaman zaman takipçileriyle mutlu anlarını paylaşıyor. Zeynep Demirel geçtiğimiz gün bebeği Yeda ile fotoğraf paylaştı. Bebeği Yeda ile fotoğraf paylaşan Zeynep Demirel’e Demet Akalın yorum yapınca tepkiler gecikmedi.

Zeynep Demirel’in bebeği ile paylaştığı fotoğrafa yorum yapan Demet Akalın, bebeğin gözünün altındaki lekeye dikkat çekti. Akalın, yorumunda doktor tavsiyesi verince herkes tepki gösterdi.Birçok tepki alan Demet Akalın sinirlendi ve kendisine tepki verenlere,”3 aylık bebekten çözümü var kendisini tanımıyorum kızı geçen sene kızımla aynı sınıftaydı! Bırak da kime yazacağımı sizden öğrenmiyim! bizim başımıza geldi çok şükür geçti! her iyilikte pislik aramak o sizin fesat kalbiniz” açıklamasını yaptı.

Demet Akalın, Volkan Demirel'in Kızına Yaptığı Yorum Herkesi Ayağa Kaldırdı!
Demet Akalın, Volkan Demirel’in Kızına Yaptığı Yorum Herkesi Ayağa Kaldırdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler