Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç, Baldızının Doğum Günü Partisine Gitti!

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç, Baldızının Doğum Günü Partisine Gitti!

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel İlk Kez Birlikte Görüntülendi

Geçtiğimiz yılın aşk bombası diye magazin gündemine düşen Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aşkından ilk fotoğraf geldi. Aşk dedikoduları çıktığından beri konuşmayan ve hiç gözükmeyen çiftten ilk görüntü Hande Erçel’in kız kardeşinin doğum günü kutlamasından geldi.

Murat Dalkılıç Baldızının Doğum Günü Partisine Gitti

Murat Dalkılıç geçtiğimiz yaz büyük aşk yaşadığı Merve Boluğur ile boşanmış ve zor günlerden geçmişti. İkili boşandıktan sonra Merve Boluğur’un annesinin rahatsızlığında Dalkılıç geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Barışma sinyalleri var diye düşünürken Merve Boluğur bu konuda hep sessizliğini korudu ve ilk hamle dalkılıç cephesinden geldi. Murat Dalkılıç ile Hande Erçel’in aşk dedikodusu magazin gündemini sarsarken eski eş bu konu hakkında “reklam” dediği iddia edildi.

Geçtiğimiz aylarda çıkan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aşkı hep iddialarla kalmış, ikili bir türlü açıklama yapmadığı için varla yok arasındaydı. Fakat Murat Dalkılıç ve Hande Erçel’in fotoğraflarını sonunda sosyal medya hesabına düştü. Murat Dalkılıç, Hande Erçel’in kız kardeşi Gamze Erçel’in doğum günü partisine katıldı. Baldızının doğum gününü kaçırmayan Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel ile yan yana otururken görüntülendi. İkilinin mutlu olması dikkatlerden kaçmadı.

İşte Murat Dalkılıç ve Hande Erçel’in ilk fotoğrafı;

Murat Dalkılıç, Baldızının Doğum Günü Partisine Gitti!
Murat Dalkılıç, Baldızının Doğum Günü Partisine Gitti!

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler