Ana SayfaDedikoduİzzet Yıldızhan Hız Kesmeden Devam Ederek 9. Kez Baba Oldu!

İlgili Postlar

İzzet Yıldızhan Hız Kesmeden Devam Ederek 9. Kez Baba Oldu!

Türkücü İzzet Yıldızhan geçtiğimiz günlerde 9. kez baba oldu. 8 çocuğu varken basın mensuplarına “Sanat dünyasındaki en büyük baba benim” diyen Yıldızhan; baba olma konusunda, sanat dünyasındaki tahtını iyice sağlama aldı ve 9. kez baba olmanın sevincini yaşadı.

İzzet Yıldızhan Hız Kesmeden Devam Ederek 9. Kez Baba Oldu

Geçtiğimiz günlerde, Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Otel’de sahne alan türkücü Yıldızhan, yeniden baba oluşunun mutluluğunu hayranlarıyla paylaşmıştı. En son, dünyaya gelen ikizleriyle 8 çocuk babası olan Yıldızhan, 9. çocuğunu da kucağına aldı.

İzzet Yıldızhan “Durmak Yok Yola Devam” Dedi!!

6 oğlu 2 kız evladı olan Yıldızhan’ın 7. oğlu da dünyaya gelerek 9. kez baba oldu. İzzet Yıldızhan, 9. çocuğuna ‘Hamza’ adını verdi. Oğlunun adını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğunu da belirten ünlü türkücü; “Cumhurbaşkanımız bu ismin oğluma yakışacağını söyledi.” Diyerek açıklama yaptı.

İzzet Yıldızhan Hız Kesmeden Devam Ederek 9. Kez Baba Oldu

Çocuklarının Annelerinin Hiç Birisiyle de Nikahlı Değil!

Fırtınalı bir aşk hayatı yaşayan Yıldızhan’ın, 9 çocuğunun annelerinin hiçbirisiyle de ne resmi nikahı ne de imam nikahı bulunuyor.

Ünlü türkücünün, 1992 yılından beri tanıdığı Nilüfer Y.’den; Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe (d.2005) adında 3 oğlu var. 24 yıldır tanıdığı Nilgün Hanım’dan 3 oğlu, Suriye asıllı eski sevgilisi Gizem İ.’den ‘Sevgi’ adlı bir kızı ve kliplerinden birisinde rol almış olan manken Ajda Ballıkaya’dan da Yıldızhan’ın annesinin adını taşıyan “Suriye” adlı bir kızı bulunuyor.

İzzet Yıldızhan Hız Kesmeden Devam Ederek 9. Kez Baba Oldu

Yıldızhan‘ın En Uğurlu Yılı, 2005 Yılı Oldu

Ünlü türkücünün, 2005 yılında üç çocuğu birden dünyaya geldi. O yıllarda, aynı anda 3 kadınla birliktelik yaşayan Yıldızhan’a, 2005 yılı uğurlu gelerek 2’si kız ve 1 tane erkek çocuğu oldu.

İzzet Yıldızhan Hız Kesmeden Devam Ederek 9. Kez Baba Oldu

“İzzet, iyi bir eş değildir ama iyi bir babadır”

İzzet Yıldızhan‘ın 24 yıldır hayatında olan Nilgün Hanım, katıldığı bir televizyon kanalında ‘nikah’ konusunda şunları söylemişti: “3 tane evladım, benim nikahım. İzzet Beyi çok seviyorum. Çok iyi bir eş değildir ama iyi babadır.” ifadelerini kullanmıştı.

İzzet Yıldızhan Hız Kesmeden Devam Ederek 9. Kez Baba Oldu

“Herkes yapıyor söylemiyor”!

Ünlü türkücü Yıldızhan, çocuk sayısıyla ilgili yaptığı bir basın açıklamasında; “Benim üç ayrı kadından yaptığım çocuklar konuşuluyor. Benim gibi 50 tane var bu camianın içinde. Sadece benim hayatım değil yani. Kimisi söylemiyor, kimisi benim gibi sivri değil. Açık ve netim. Çocuklarımın babasıyım, hem de aslanlar gibi. Bunu benim gibi söyleyebilen cesaretli insan yok ortada. Ben çocuklarımın annelerini sevdim ve çocuk yaptım. Bundan sonra da aşık olursam evlenebilirim.” Demişti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler