Ana SayfaÜnlülerMuazzez Ersoy İle İzzet Yıldızhan Yeniden Bir Arada!

İlgili Postlar

Muazzez Ersoy İle İzzet Yıldızhan Yeniden Bir Arada!

Muazzez Ersoy ile İzzet Yıldızhan yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

Bir zamanların ünlü ses sanatçısı Muazzez Ersoy “Kalbimi Kıra Kıra” isimli şarkısıyla müzik severlerinde gönlünde taht kurmuş ve uzunca bir süre çok konuşulmuştu. Çok ses getiren bu şarkının ismiyle aynı ismi taşıyan bir televizyon dizisinde rol almıştır. Türk Sanat Müziğine damga vuran popüler sanatçılardan biridir.

Sesi ve şarkılarıyla bir dönem adından çok söz ettiren TV ekranlarında çok görülen İzzet Yıldızhan ise çeşitli televizyon programlarını kendi hazırladığı gibi sunuculuğunu da yapmıştı. İki isim ise Türk müzik dünyasının en önemli iki ismi olarak görülüyor.

21 Yıl Aradan Sonra

Türk sanat müziğinin güçlü sesi Muazzez Ersoy İle İzzet Yıldızhan yıllar sonra yine yeniden bir araya geldi. İkili en son 1996 yılında İkisi Bir Arada adlı televizyon programında bir araya gelmiş ve iki ünlü isim birlikte programı sunmuştu.

Ersoy’un Ofisinde Toplantı

İki güçlü ses önceki gün Etilerde bulunan Ersoy’un müzik ofisinde bir araya geldi. Yönetmen İlyas Tetik ve Fatih Doğaner’in de hazır bulunduğu toplantıda yeni bir TV programı konuşuldu. Muazzez Ersoy İle İzzet Yıldızhan yıllar sonra yeniden bir TV programı yapacak. Programın ismi ise yine İkisi Bir Arada olacak.

Yönetmenler İlyas Tetik Ve Fatih Doğaner

İki ünlü sanatçı, programlarını ilk kez 25 Şubat’ta sahneye çıkacak. Nuh’un Gemisi Deluxe Hotelin’de yapılacak ilk konser sayesinde Muazzez Ersoy İle İzzet Yıldızhan sevenleri ile bir araya gelecek. 21 yıl sonra bir araya gelen sanatçılar basına yaptıkları açıklamalarda program için oldukça heyecanlı olduklarını söylerken, iki isim de yeniden bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Yine Eğlendireceğiz!

Umutlu görünen ikili, bu programı yapmayı uzun zamandan beri planladıkları belirtirken sevenlerin de çok eğlendireceğini diyerek sevenlerine müjdeyi verdi. Yapılan bu açıklamaların ardından sevenler için de büyük bir beklenti yaratılırken ilk konserin ardından diğer programlar için takvimin paylaşılması bekleniyor. Farklı hotel ve eğlence mekanlarının tercih edilmesi beklenirken, özellikle yaz aylarında takvimin sıklaşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler