Ana SayfaÜnlülerAngelina Jolie İle Brad Pitt Evliliğinde Bilinmeyenler Anlatıldı

İlgili Postlar

Angelina Jolie İle Brad Pitt Evliliğinde Bilinmeyenler Anlatıldı

Angelina Jolie İle Brad Pitt tüm dünyanın örnek gösterdiği çiftlerden biri olsa da çiftin boşanma kararı alması tüm dünya genelinde konuşulmuştu. Ayrılık sürecinde çift, oldukça üzgün olduğu için net bir açıklama yapmaktan kaçındı. Geçtiğimiz günlerde özel bir TV programına katılan Angelina Jolie eşi Brad Pitt’le boşanma aşamasında yaşananları anlattı.

Angelina Jolie İle Brad Pitt Boşanma Aşamasında Neler Yaşadı?

Brad Pitt ile ayrılsalar da hala aile olarak kalmaya devam edeceklerini ve çocukları için tüm sorumluluklarını yerine getireceklerini söyleyen Angelina Jolie, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. BBC için kamera karşısına geçen yıldız isim, boşanma döneminin kendisi için zorlu geçtiğini söyledi. Ailesinin de bu durumdan etkilendiğini belirten Angelina Jolie, şu an için durumun daha iyi olduğunu belirtti.

Yaşadıklarının kolay bir şey olmadığını ve bu nedenle güçlü olmaya çalıştığını söyleyen Angelina Jolie, bundan sonraki süreç içerisinde ayrılsalar da birlikte olmaya devam edeceklerini ve aile bütünlüğünü koruyacaklarını söyledi.  Boşanma aşamasında çocukları için tüm şartları iyileştirdiklerini hatırlatan yıldız, bu konuda Brad Pitt için hiçbir kötü söz söylemedi. Eski eşi için hala iyi niyetli ve olumlu konuşan Angelina Jolie, bu açıklamalarıyla da basında övgüyle bahsedildi. Ayrılık sürecinde kendilerinden ziyade çocuklarını düşündüklerini söyleyen Angelina Jolie, Brad Pitt’in de aynı şekilde davrandığını ifade etti. Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler