Ana SayfaÜnlülerZerrin Özer Sahnelere Geri Dönüyor

İlgili Postlar

Zerrin Özer Sahnelere Geri Dönüyor

Gönül isimli şarkısıyla 80‘li yılların parlayan yıldızı pop müziğin çok güçlü sesi sevilen sanatçı Zerrin Özer sahnelere geri döndüğünü açıkladı.

40 yıla aşkın sanat hayatı olan Özer, sahnelere geri döneceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Sanatçı uzunca bir süre rahatsızlığı nedeniyle sahnelerden uzak kalmış ve sevenlerini de endişelendirmişti.

Ünlü Sanatçı Çok Heyecanlıydı

Önceki akşam ekibiyle Kadıköy’deki bir müzik salonunda çalışma yapan sanatçı, sahneye çıkacağı için çok heyecanlı olduğunu belirtince muhabirlerden şöyle bir soru geldi;

40. sanat yılınızda proje albümü yapacak mısınız?

40. yıla özel olarak bir proje düşünmediğini söyleyen Özer, fakat Tina Turner’la düet yapmayı çok istediğini söyledi. Sanatçının çok istekli, heyecanlı, enerjik bir o kadar da iddialı olduğu gözlerden kaçmadı.

Cemal Reşit Rey’de 21 Şubat Salı günü vereceği konserle sahnelere geri dönmeye hazırlanan Zerrin Özer, konser çalışmalarına başlayarak stüdyoya girdi.

Vertigo Rahatsızlığı Başladı!

Zerrin Özer için rahatsızlıkların sona erdiği belirtilse de son günlerde Vertigo rahatsızlığı ile sanatçı gündemde. Sağlık sorunları yaşadıktan sonra sevenlerini oldukça endişelendiren Özer, sağlığına kavuştuktan sonra şimdi de vertigo ile karşı karşıya kaldı. Zerrin Özer için yapılan son açıklamalarda doktor kontrollerinin sürekli yapılacağı ve konser sırasında da gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi.  Konser sırasında olası bir rahatsızlık için sağlık ekiplerinin konserde yer alacağı belirtilse de sanatçının sağlık konusunda iyi olduğu ve vertigonun da çok sorun yaratmadığı ifade edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler