Ana SayfaDedikoduAdnan Oktar'ın Kediciği, Kayıp Kızlarla İlgili Olarak: Ece Erken de 12 yaşında...

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ın Kediciği, Kayıp Kızlarla İlgili Olarak: Ece Erken de 12 yaşında…

Adnan Oktar‘ın kediciği Didem Ürer; dün, Beyaz TV’de “Söylemezsem Olmaz” programında canlı yayına bağlanarak; geçtiğimiz günlerde gündeme gelen, kayıp kızlar hakkında açıklamalarda bulundu. Konu hakkında yaptığı açıklamasında, kızlarla ilgili olarak sunucu Ece Erken’i örnek gösteren Adnan Oktar‘ın kediciği Didem, Ece’den büyük tepki aldı.

 Adnan Oktar'ın Kediciği Kayıp Kızlarla İlgili Olarak: Ece Erken de 12 yaşında…

Geçtiğimiz hafta, Avusturya’da yaşayan gurbetçi baba, kaybolan iki kızını Adnan Oktar’ın kediciği olarak buldu ve kızlarını ekranda gören babanın, Oktar’dan şikayetçi olduğuyla ilgili haber, gündemi epeyce meşgul etmişti.

 Adnan Oktar'ın Kediciği Kayıp Kızlarla İlgili Olarak: Ece Erken de 12 yaşında…

Adnan Oktar‘ın Kediciği Didem, Gurbetçi Babanın İddialarını Yalanladı!

Uzun zamandır, iki kızından da haber alamayan gurbetçi baba Elvan Koçak, kayıp kızlarını Adnan Oktar’ın kanalı A9 TV’de görmüş ve Oktar’a dava açmıştı. Olaya asıl damga vuran konu ise Koçak’ın iki kızından birisinin henüz reşit olmamasıydı. Adnan Hoca’nın başını belaya sokan bu durum, dün Beyaz TV’de “Söylemezsem Olmaz” programında gündeme geldi.

 Adnan Oktar'ın Kediciği Kayıp Kızlarla İlgili Olarak: Ece Erken de 12 yaşında…

Sunuculuğunu bu sezon; İlkay Buharalı ve Bircan İpek’le birlikte Ali Eyüpoğlu ve Ece Erken’in üstlendiği “Söylemezsem Olmaz” programına, canlı olarak bağlanan Adnan Oktar‘ın kediciği Didem Ürer, davacı babanın söylediklerini yalanladı.

Kedicikten Şok Açıklama: “Kızlarınız Bizimle Çok Mutlu”

Milliyet gazetesinden aldığımız habere göre; “Söylemezsem Olmaz” programında canlı yayınına bağlanan kedicik Didem Ürer, önce davacı baba Elvan Koçak’ın iddialarını yalanlayarak; “Çocukların çok mutlu” dedi. İddiaların asılsız ve yalan olduğunu söyleyen kedicik Didem, konuyla ilgili ünlü sunucu Ece Erken’in geçmişini örnek gösterdi.

 Adnan Oktar'ın Kediciği Kayıp Kızlarla İlgili Olarak: Ece Erken de 12 yaşında…

Kedicik: “Ece Erken de 12 yaşında sunuculuk yaptı”

Kedicik Didem, konu hakkında “Ece Erken de 12 yaşında sunuculuk yapmaya başladı.” Diyerek, örnek gösterince; sunucu Erken’den tepki aldı. Kendisinden örnek verilmesine sinirlenen sunucu Erken; “Siz benim üzerimden neden örnek veriyorsunuz? Bana niye taktınız? Size ne!” şeklinde karşılık verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler