Ana SayfaÜnlülerKedicikler iş başında... Adnan Oktar'ın kediciğinden kırmızı iç çamaşırı ile dans şov!

İlgili Postlar

Kedicikler iş başında… Adnan Oktar’ın kediciğinden kırmızı iç çamaşırı ile dans şov!

Adnan Oktar’ın karşısında yaptıkları son derece etkileyici dans şovları ile sık sık gündeme gelen kediciklerden yeni bir dans şov! Çıtayı bir basamak daha yukarı taşıyan kedicik, Adnan Hoca’nın karşısında kırmızı iç çamaşırı ile nefes kesen dans şovu yaptı. Adnan Oktar, gözlerini kırpmadan izledi. İşte detaylar…

Kedicik iş başında

Sık sık birbirinden cesur dekolteli kıyafetleri, seksi bikinileri, Adnan Oktar’a sarf ettikleri aşk dolu sözleri ve yaptıkları kışkırtıcı dans şovları ile gündeme damga vuran kedicikler yine iş başında!

Kedicikten iç çamaşırlı dans şov

Adnan oktar’ın kediciklerinden biri, iç çamaşırının üzerine çamaşırını açıkta bırakan fantezi bir kıyafet giyip dans şovunu sergiledi. Adnan Oktar, kediciğin nefes kesen dansını gözlerini bir an olsun kırpmadan izledi.

14 YORUMLAR

  1. Kaliteli bir müsluman toplulugu. Yanlis bi durum görmüyorum aksine Allah’ın bizlere vermis oldugu nimetleri, bagnaz zihniyetin haram kilarak islamdan uzaklastirma cabalarina cok guzel darbe vuruyorlar. Gercek muslumanlik nasil olur tam anlamiyla yasıyorlar.

  2. Her yerde her kanalda her diskoda dans var. İnsanlar istedikleri kıyafeti giyerek dans ediyor. Bir kadın da kendini güvenli hissettiği güvenip sevdiği insanlar olan bir olan bir ortamda istediği kostümle dans edebilir

  3. Adnan Oktar’ın hanım arkadaşı çok güzel dans etmiş. Kadın Allah’ın çok güzel bir tecellisi. Kadının güzelliğini görüp şoka girenler, kadına akıl almaz yakıştırmalarla kötü söz söyleyenler Kuran’a uygun hareket etmedikleri gibi haset edip kıskançlıktan değişik hallere girip güzel olmayan bir davranış biçimini sergiliyorlar. Kadının güzelliğini takdir etmek, Allah’ın ne kadar güzel bir tecellisi olduğunu düşünüp Allah’ı zikretmek gerekir. Yoksa kadına et parçası olarak bakıp hayvani bakış açısıyla konuşmak hem çok itici hem de çok yanlış.

  4. Adnan Oktar’ın programı bir dini program değildir. Güncel konular konuşulu, dünyadaki tüm negatif güçler pozitife çevrilmeye çalışılıyor. Kadınlara sevgisizlik de dünyadaki en büyük problemlerden biridir. Kadını görmeye tahammül edemeyen kavruklara haddini bildiriyor Adnan Oktar.. Helal olsun diyoruz.. Kadınlar en uç kıyafetlerle bile asildir, tertemizdir. Tüm ihtişamıyla görecek ve saygı duyacaksınız..

  5. “Tepkiler dinmiyor” derken?? Dileyen izlemeyebilir ben canlı yayında izledim rahatsız eden hiçbir şey yoktu. Geleneksel İslam anlayışıyla hayatı insanlara özellikle de kadınlara cehennem gibi yaptınız işte bu yüzden Adnan Oktar’ı çok seviyorum birileri kadınlara eğlenmeyi bile çok görürken Sevgili Oktar, Kuran ahlakının bir gereği olarak hanımlara değer veriyor saygı gösteriyor. Onun bu ahlakı herkese örnek olmalı. Helal olsun.

  6. Her kanalda kadınlar dekolte giyiyor şarkı söyleyip dans ediyorlar ve tanıdık tanımadık kadın erkek herkes alkış tutarak herkes izliyorken Müslümanların eğlenmesi mi birilerini rahatsız ediyor?

  7. Adnan Oktar benim canım. Kuran müslümanlığını anlatan ve kadınlara hak ettiği değeri veren onları koruyup kollayan muhteşem bir insan

  8. Kadınlar rahat ve güvenilir buldukları ortamlarda istediği gibi giyinmekte özgürdür. Kadınlara kıyafeti, makyajı, neşesi yüzünden kötü yakıştırmalar yapmak, ancak zeka, ahlak ve görgü eksikliğidir. Erkeklerin yüzde doksan dokuzu, plajlarda külotla, atom forvet dolaşıyor, düğünlere gidip omuz titreterek, yerlere yatarak dans ediyor. Kimse onlara “Bu sana yakışıyor mu, niye böyle yapıyorsun?” demiyor. Bir insana güzellik görünce takdir etmek, güzelliği övmek yakışır. Güzellik karşısında böğürtüler çıkarmak, takdir etmemek, kirletmeye çalışmak da kalbi kurumuş, hayvan alameti gösterenlere yakışır. Hanım kardeşimin, fiziği muhteşem, kırmızı çok yakışmış, dansın da hakkını vermiş. Devamını bekliyoruz.

  9. Kadınlar istediklerini giyme konusunda özgürdür. Allah Kuran’da haramları helalleri belirtmiştir. Sn Adnan Oktar ve kız arkadaşları da Kurana tamamen bağlı samimi mümin insanlar. Dans ve müzik de müslümanlar için en güzel nimetlerdendir.

  10. Kadınların özgür olması ,istediklerini giymesi ,mutlu olması gelenekçi bağnaz zihniyetli insanları çileden çıkartıyor. Onlar çileden çıksada delirsede Kuran’da Allah kadınların özgür olduğunu müziğin dansın helal olduğunu söylüyor müslümanlar kuran’daki helallere haramlara uymakla yükümlüdür.

  11. Bu program çok güzel, her gün izliyorum. Dans, müzik hepsi helal olduğu halde haram diyen zihniyete karşı gerçek İslam’ı anlatan tek kişi Adnan Oktar. Tüm gençler gerçek İslam’ı yaşıyor. Artık Kuran dışı hurafelere inanan kalmadı. Tüm gençler modern, dindar, dans da ediyor, müzik de dinliyor, Kuran’da okuyor. Doğrusu da bu Müzik dinlerken, eğlenirken Allah unutulmaz. Tüm bu güzellikleri bize Allah nimet olarak veriyor elhamdülillah.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler