Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül'den Bacaklı Yanıt!

İlgili Postlar

Seda Akgül’den Bacaklı Yanıt!

Sunucu Seda Akgül, geçtiğimiz gün programında giydiği kıyafetiyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Akgül, “Bu çuvalı neden giydin?” diyen takipçilerine bacaklı yanıt verdi! İşte detaylar;

Sunduğu magazin programıyla TV8’de hafta içi her gün Hakan Ural’la kamera karşısına geçen ünlü sunucu Seda Akgül, sosyal medyayı en aktif kullanan kişilerden biri. Birçok paylaşımı ve sempatik tavırlarıyla ilgi uyandıran Akgül’den ilginç bir paylaşım geldi.

“ALTINA NEDEN ÇUVAL GİYDİN?”

Geçtiğimiz gün canlı yayında giydiği kıyafeti yüzünden sosyal medya üzerinden eleştirilen Akgül, yayınladığı bacak fotoğrafıyla konuyu açıkla kavuşturdu. Ünlü sunucunun açıklaması şu şekilde: “”Dünkü yayında niye altına çuval giydin diye soran dostlar…. Çünkü sağ dizimin altında elma büyüklüğünde bir şiş var. Size saygısızlığımdan değil.”

AKGÜL’ÜN BACAĞINA NE OLDU?

Sağ dizindeki şişlik nedeniyle öyle bir kıyafet tercih ettiğini ifade eden Seda Akgül’ün fotoğrafının altına çokça yorum ve beğeni geldi. Akgül, takipçilerinden gelen ‘Bacağına ne oldu?’ sorusunu yanıtsız bırakırken; program sonrası kuliste bacağını çarptığı ve bu yüzden şiştiği öğrenildi.

Seda Akgül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler