Ana SayfaÜnlülerGurbetçi baba, kaybolan iki kızını Adnan Oktar'ın kediciği olarak buldu! Kızlarını ekranda...

İlgili Postlar

Gurbetçi baba, kaybolan iki kızını Adnan Oktar’ın kediciği olarak buldu! Kızlarını ekranda gören baba, Oktar’dan şikayetçi oldu!

Avusturya’da yaşayan baba, uzun zamandır haber alamadığı iki kızını televizyon ekranlarında buldu. Kızlarını, Adnan Oktar’ın kediciği olarak televizyonda görünce şoke olan baba, Oktar’dan şikayetçi oldu. Detaylar haberimizde…

Avusturya’da yaşayan baba, uzun süredir haber alamadığı kızlarını Adnan Oktar’da buldu

Avusturya’nın Viyana kentinde yaşayan 44 yaşındaki Elvan Koçak, 7 yıl önce ayrıldığı eşi Gülperi T.’nin ve çocukları Ş.K.(19) B.K.(17) ve oğlu M.K(17) ile birlikte Türkiye’ye gittiğini belirtti. Uzun süredir çocuklarından bir türlü haber alamayan endişeli baba, bir akrabasının bu hafta sonu kendisini arayarak “Senin kızların Adnan Oktar’ın yanında tv show yapıyorlar” dediğini ifade etti. Aldığı bu haberle adeta yıkılan Koçak, “Çocuklarımdan B. ve ikizi olan M. daha 17 yaşındalar. Reşit olmayan kızımı televizyona çıkartarak show yapan Adnan Oktar ve diğer sorumlulardan davacı olacağım.” diye konuştu.

Haber alınamayan kızlar, Adnan Oktar’ın kediciği olmuşlar

Durumu, Avusturya Jugendamt ( Gençlik Dairesi) ve savcılığına da şikayet dilekçesi ile bildirdiğini ifade eden Elvan Koçak, “Kızlarım Viyana’da iyi bir eğitim görüyorlardı. B. okul birincisi bir çocuk. Eğitimlerini yarıda bırakıp Adnan Oktar tarafından yeri belli olmayan bir otelde alıkonulduklarını duyuyorum. Çocuklarımdan sadece Ş. mesajlarıma cevap veriyor. O mesajları da kızımın yazdığına inanmıyorum. Çünkü Ş.’nın Türkçesi ve yazım tarzına uymuyor.” dedi.

Baba, Adnan Oktar’dan şikayetçi oldu

Uzun süredir iki kızından haber alamayan baba Elvan Koçak, kızlarını Adnan Oktar’ın programında kedicik olarak bulunduğunu görünce apar topar Türkiye’ye geldi ve mücadelesine başladı. Koçak, Kartal Adliyesi’ne giderek kızlarının annesi Gülperi K. ve Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulundu. Bununla birlikte, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım talebinde bulundu.

Kızlarımın aklını çelmişler

Koçak, yetkililerden yardım isteyerek “Kızlarımın aklını çelmişler. B.’nin ikizi olan oğlum M.’yi de aynı şeyleri yapacaklar. Lütfen daha reşit bile olmayan çocuklarımı bu ne olduğu belirsiz gruptan kurtarın” dedi.

Avusturya basını, olayı manşetlerine taşırken Ş. ve B. kardeşlerin Viyana’dan sessiz sedasız ayrılıp, annelerinin teşvikiyle televizyon showlarına katıldıklarını yazdı. Österrecih gazetesi, haberi Viyana Manşet Haber sayfası kaynağı ile “Viyanalı baba kızlarını skandal tv Show’unda buldu” şeklinde duyurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler