Ana SayfaDedikoduİşte Çağatay Ulusoy'un yeni sevgilisi!!!

İlgili Postlar

İşte Çağatay Ulusoy’un yeni sevgilisi!!!

Genç kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy, ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir ile aşk yaşıyor. Ulusoy, yeni sevgilisi ile bir mekanda sabaha kadar eğlendi. Çiçeği burnunda çift, mekanı ayrı ayrı terk etti. Detaylar haberimizde…

Çağatay Ulusoy Bestemsu Özdemir aşkı

Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranan yüzlerinden biri olan Çağatay Ulusoy’un, güzel oyuncu Bestemsu Özdemir ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Sabaha kadar eğlendiler

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programında gündeme gelen Çağatay Ulusoy ve Bestemsu Özdemir aşkı ile ilgili, geçtiğimiz günlerde Emirgan’da bir mekanda sabaha kadar eğlendikleri, çiçeği burnunda çiftin mekan çıkışında bir süre sohbet ettikleri, mekanı ayrı ayrı araçlar ile terk ettikleri iddia edildi.

Çağatay Ulusoy’un yeni gözdesi olduğu iddia edilen Bestemsu Özdemir, uzun süre Can Yaman ile aşk yaşamıştı. Yaman ile ilişkilerinin bittiğini ifade eden Özdemir, “Can Bey’i artık sormuyoruz, üzerine konuşacak bir şey yok. İki taraf da ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak, olmadı, yürümedi. Anlaşamadık.” diye konuşmuştu.

Bestemsu Özdemir kimdir?

Çağatay Ulusoy kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler