Ana SayfaDedikoduZehra Çilingiroğlu'ndan bomba itiraf: Sevgilime evlilik teklifini ben yaptım!

İlgili Postlar

Zehra Çilingiroğlu’ndan bomba itiraf: Sevgilime evlilik teklifini ben yaptım!

Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu, sonunda bombayı patlattı. Çilingiroğlu, yeni sevgilisiyle yakalanınca “Evlilik teklifini ben yaptım” itirafında bulunarak dikkat çekti. İşte detaylar…

Zehra Çilingiroğlu, Eray Ölçüm ile aşk yaşamaya başladı

Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğinde dünyaya gelen kızı Zehra Çilingiroğlu, genç iş adamı Eray Ölçüm ile aşk yaşamaya başladı.

Seni seviyorum

Zehra Çilingiroğlu, yeni sevgilisi Eray Ölçüm ile önceki akşam ilk kez Tarabya’da görüntülendi. Çilingiroğlu ve Ölçüm çifti, arkadaşları ile birlikte yemek yedi. Zehra Çilingiroğlu’nun yeni sevgilisine sık sık “Seni seviyorum” dediği öğrenildi.

Zehra Çilingiroğlu, Sevgilime evlenme teklifini ben yaptım

Mekan çıkışında basın mensuplarını karşısında gören Zehra Çilingiroğlu, bir magazin muhabirinin “İlişkide ilk adımı kim attı, ne zaman başladı?” sorusuna, “Evlilik teklifini ben yaptım” diye espirili bir yanıt verdi.

Zehra Çilingiroğlu, ünlü oyuncu, sunucu ve şarkıcı Hülya Avşar’ın, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı. Zehra Çilingiroğlu, şimdilerde Londra’da eğitim görüyor.

Hülya Avşar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler