Ana SayfaDedikoduMustafa ve Emina Sandal'a Reklam Tepkisi!

İlgili Postlar

Mustafa ve Emina Sandal’a Reklam Tepkisi!

Mustafa ve Emina Sandal’a Reklam Tepkisi!

10 yıllık evlilikleriyle boşanma krizi ile gündeme gelen Mustafa ve Emina Sandal zor günlerden geçiyordu. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan çift boşanacağı iddia ediliyor. Bütün bu olayların içinde çiftin albüm çıkartacak olmasını hayranlarını “her şey reklam mıydı?” demekten kendini alamadı.

“Bu Tür Reklamlar Ekside Kaldı” Diyenlerin Yorumlarını Anında Sildiler

Popçu Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal birkaç aydır magazin gündemine boşanma ile geldiler. 10 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan çift kimi zaman evi terk etti kimi zaman ise “belli değil” açıklamasıyla hayranlarını muallakta bıraktı.Tüm bu olayları yaşayan çift bir de araya albüm reklamını sıkıştırınca sosyal medya karıştı.

Mustafa Sandal bu gerginliği yaşarken bir anda yeni albümünün çıkış parçası ‘Aşk Kovulmaz’ı, Instagram’dan paylaşıp “Şarkı 24 Ocak’tan itibaren tüm dijital platformlarda” diye duyurdu! Bu mesaja eşi Emina Sandal’ı da etiketledi. Daha sonra Emina Sandal’da paylaştı. Çiftin bu davranışı takipçilerini oldukça kızdırdı.Ünlü çifte takipçileri şunları yazdı: “Yoksa yeni şarkılarınızın reklamı için ayrılık, boşanma krizi mi uydurdunuz? Böyle reklam eskilerde kaldı.”Mustafa-Emina Sandal bu tarzdaki yorumları anında sildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler