Ana SayfaDedikoduAdnan Oktar ve 31 Kediciği Yılbaşında Eğlencenin Dibine Vurdu!

İlgili Postlar

Adnan Oktar ve 31 Kediciği Yılbaşında Eğlencenin Dibine Vurdu!

Adnan Oktar ve 31 kediciği yılbaşını dillere destan bir partiyle kutladı. Genellikle sansasyonel açıklamaları ile gündeme gelen Oktar ve hepsi de birbirinden güzel kedicikleri, yeni yıla dansöz oynatarak girdi.

Adnan Oktar ve 31 kediciği yılbaşı partisi

A9 TV’de yaptığı programla ve etrafındaki kediciklerle hafızalara kazınan Oktar; bu kez de köşkünde düzenlediği yılbaşı partisinde, dansöz oynatarak kutlama yapmasıyla magazin gündeminde çok konuşuldu. Sosyal medyadaki takipçilerinden de bu yılbaşı partisi çok olumlu yorumlar aldı.

Adnan Oktar ve 31 kediciği yılbaşı partisi

Oktar; yakışıklı erkek öğrencileri için ise yine köşkünde ayrı bir yılbaşı yemeği düzenlerken; Oktar’ın, köşkünün kapısından, Hollywood yıldızı edasıyla girişi de gözlerden kaçmadı.

Adnan Oktar ve 31 kediciği yılbaşı

Adnan Oktar ve 31 Kediciği Dansöz Oynatarak Yeni Yılı Karşıladı

Işıltılı aydınlatmalarla süslenmiş Adnan Oktar’ın köşküne, önce kedicikleri geldi. Köşke en son gelen Oktar’ı, seksi kedicikleri karşıladı. Harika yiyeceklerle donatılmış yemek masası ve evin dekoru gözleri doldurdu.

Adnan Oktar ve 31 kediciği yılbaşı

Önce, romantik aşk şarkılarıyla tüm kediciklerle dans eden Oktar; gecenin ilerleyen saatlerinde güzel hatunlarıyla eğlencenin dibine vurdu. Yeni yıl saatlerinde ise masada dansöz oynatmaları magazin gündeminde büyük dikkat çekti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler