Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ Muhasebecisinden Şikayetçi Oldu!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Muhasebecisinden Şikayetçi Oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ’un Vergisini Ödediği Halde Borcu Çıktı!

İddiaya göre Kıvanç Tatlıtuğ düzenli olarak vergi borçları için muhasebecisine farklı tarihlerde yüklü miktarlar yatırıyordu.Fakat daha sonra muhasebecisinin bir miktarını yatırmadığını fark etti.Vergi borçlarını yatırmayan muhasebecisinden şikayetçi oldu. 3.5 milyon TL zarara uğradığı ileri sürülen Tatlıtuğ, savcıya verdiği ifadede, “Hem ben hem devletim mağdur oldu” dedi.

Ödediği Vergiler Yerine Ulaşmayınca Soluğu Adliyede Aldı

Ünlü oyuncu vergilerini düzenli bir şekilde ödediğini düşünüyordu ta ki böyle bir borçla karşı karşıya kalana kadar. Muhasebecisi Erdal D. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Kıvanç Tatlıtuğ,şikayet dilekçesinde vergi borçları için yüklü miktarda paralar yatırdığı ancak Erdal D.’nin bu paraların tamamını yatırmadığını belirtti.

Şikayetten sonra muhasebecisi Erdal D. ifade verdi. Fakat bu suçlamaların hiçbirisini kabul etmedi. Erdal D’nin şikayeti üzerine Kıvanç Tatlıtuğ da avukatı ile birlikte soruşturma savcısına şikayetçi sıfatıyla ifade verdi. Kıvanç Tatlıtuğ ifadesinden sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu.

İşte Kıvanç Tatlıtuğ’un Açıklaması;

“Kendisinden şikayetçi oldum. Savcıya gerekli açıklamaları yaptık. Mağduriyetimin giderilmesi ve önümüze güzel bakabilmemiz için gerekenleri yaptık. Kendisine şu an ulaşılamıyor ama tüm gerekli çalışmalara yapılıyor. Bu herkesin başına gelebilecek bir şey. Maalesef insan güveniyor. Güveninin karşısında bir takım sorunlarla karşılaşabiliyor. Şu zamana kadar bir çok insanın başına gelmiştir. Detayları zamanı geldiğinde açıklayacağım. Rakam konuşmayalım. Ciddi bir meblağ mağduriyetim var. İncelemeye tabi tutulduğum zaman farkına vardık bir takım ciddi sıkıntılar olduğunu. Gerekli tüm dosyalarımızı ve evraklarımızı toparlayıp sayın savcımıza şikayetçi olarak geldik.”

Kıvanç Tatlıtuğ Muhasebecisinden Şikayetçi Oldu!
Kıvanç Tatlıtuğ Muhasebecisinden Şikayetçi Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler