Ana SayfaDedikoduKenan Doğulu'dan Erkeklere İlginç "Etek" Tavsiyesi!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’dan Erkeklere İlginç “Etek” Tavsiyesi!

Kenan Doğulu YouTube Kanalından Yılbaşında Evde Olan Erkeklere “Etek” Tavsiyesi!

Kenan Doğulu da kendi YouTube kanalından hayranlarına video paylaşan ünlüler arasında yer aldı. Yeni yıla özel video paylaşan Kenan Doğulu evde yeni yıla girecekler olanlara tavsiyelerde bulundu. İlginç tavsiyelerde bulunan Kenan Doğulu, “etek giymem diyen erkekler etek giysin” şeklinde konuştu.

“Yılbaşını Evde Geçirecek Olanlara Kıyafet Önerisinde Bulunur Musunuz?”

YouTube kanalında yeni yıla özel video paylaşan 43 yaşındaki popçu değişik tavsiyelerde bulundu. Bilindiği üzere bu aralar ünlüler kendi YouTube kanalından özel videoları takipçileriyle paylaşıyorlar. Bu kervana ünlü popçu Kenan Doğulu’da katıldı.Kanalından yeni yıla özel videolar paylaşan Kenan Doğulu erkek takipçilerinden tepki alabilecek sözler söyledi.

Soru cevap olarak yayınladığı videosunda,  “Yılbaşını evde geçireceklere kıyafet önerisinde bulunur musun?” sorusuna, “Hiç giymedikleri değişik şeyler giyinsinler. Mesela ‘hayatta etek giymem’ diyen bir adam etek giysin. Kostüm şart bence” cevabını vererek değişik bir tavsiyede bulundu. Kenan Doğulu daha sonra sözlerine,bayanlara dikkat çekerek”Etek giymesinler. Spor ayakkabı şart, muhakkak dans edilecek. Rahat kıyafetler her zaman makbuldür. Çok şık olmak gerekmiyor” şeklinde konuştu.

Kenan Doğulu'dan Erkeklere İlginç "Etek" Tavsiyesi!
Kenan Doğulu’dan Erkeklere İlginç “Etek” Tavsiyesi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler