Ana SayfaÜnlülerEvli Adama Meraklı Ne Kadar Çok İnsan Varmış!

İlgili Postlar

Evli Adama Meraklı Ne Kadar Çok İnsan Varmış!

Evli adama meraklı ne kadar çok insan varmış! Geçtiğimiz Kasım ayında 6 yıllık birlikteliklerini bitirme kararı alan Yağmur Aşık – Emre Aşık çiftinden güzel haber geldi. 2. Sayfa programı canlı yayınına bağlanarak bu güzel haberi veren Yağmur Aşık, kimlere sitem etti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğimiz tüm detaylar…

Emre Aşık Eşi ile Birlikte Nasıl Dayak Yediğini Anlattı!

Evli adama meraklı ne kadar çok insan varmış!

Evli adama meraklı ne kadar çok insan varmış! Eski milli futbolcu Emre Aşık ile 2012 yılında rüya gibi düğünle evlenen Yağmur Aşık, geçtiğimiz Kasım ayında boşanmak üzere İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu.

Emre Aşık - Yağmur Aşık çifti 2012 yılında dünya evine girdi
Emre Aşık – Yağmur Aşık çifti 2012 yılında dünya evine girdi

Emre Aşık Kimdir

2 ay ayrı kaldık, insanların gerçek yüzünü gördük

Ani bir şekilde boşanma kararı alan çiftten Yağmur Aşık, bugün 2.Sayfa programı canlı yayınına bağlanarak müjdeli haber verdi.

Ailesel faktörlerden dolayı boşanmaya karar verdiklerini ve dolduruşa geldiklerini söyleyen Yağmur Aşık, barışmalarının perde arkasında yaşanılanları şu şekilde anlattı…

“Aşılmayacak problem yoktu. Ailesel faktörlerdi. Mutlu olmamızı istemeyen, mutsuz insanlar sebep olmuştu. 2 ay ayrı kaldık, insanların gerçek yüzünü gördük. Ayrı yapamadık. Devam etme kararı aldık.

Emre, birilerinin dolduruşuna geldik. Pişman olduğunu bana söyledi. Ben de pişman oldum. Aşk kazandı, çocuklarımız kazandı. Bizi ayırmaya çalışanlar kaybetti… İkimizin ailesinde de böyle insanlar var.

Dostlarımız bizi ayırmak için ellerinden geleni yaptı

Dostumuz, arkadaşımız sandığımız insanlar bile bizi ayırmak için ellerinden geleni yaptılar. Net bir şekilde gördük, artık çok az insanla devam ediyoruz. Hep 3. Şahıslardı sebep.”

Çocuğuna anne olayım diyenler var

Hakkımızda ‘ihanet mi?’ diye dedikodu çıkmış. Asla! Benim eşim öyle bir insan değil. Bu süreçte şunu gördüm ‘evli adama meraklı ne kadar çok insan varmış.’ Sürekli Emre’ye DM’den mesaj atıyorlar. ‘Çocuğuna anne olayım’ diyenler var… O mesajları ben okuyorum, bana geliyor. Boşuna atmayın.”

Görümceleriyle mahkemelik olmuştu

Geçtiğimiz sene iki görümcesini darp ettiği iddiasıyla mahkemelik olan Yağmur Aşık’ın 7 yıl hapsi istenmişti.

Görümceleri Kıymet Aşık ve Aynur Aşık’ın kendisinden şikayetçi olması üzerine Yağmur Aşık, “kasten yaralama, hakaret ve tehdit” suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler