Ana SayfaÜnlülerEmre Aşık Eşi ile Birlikte Nasıl Dayak Yediğini Anlattı!

İlgili Postlar

Emre Aşık Eşi ile Birlikte Nasıl Dayak Yediğini Anlattı!

Emre Aşık eşi ile birlikte nasıl dayak yediğini anlattı! Eski milli futbolcu Emre Aşık, önceki gün Çanakkale’de feribot sırasında çıkan tartışmada neler yaşadı? Yanında kimler vardı? Olayın basına yansımasının ardından bir açıklama yapan eski milli futbolcu, neler anlattı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Efsane futbolcu Ronaldinho aynı anda iki kadınla evleniyor

Sıraya girmeden feribota binmek isteyince linç edildi

Emre Aşık eşi ile birlikte nasıl dayak yediğini anlattı! Çanakkale’de 2018 Troya Yılı kapsamında yapılacak dostluk maçını için davet edilen çok sayıda yıldız futbolcudan biri olan eski milli futbolcu Emre Aşık, önceki gün talihsiz bir olay yaşadı.

 

İddialara göre ssat 17.00’da Truva Atı önünde yapılacak olan toplu fotoğraf çekimine yetişemeyen çalışan futbolcu, Eceabat İskelesi’nde sıraya girmeden feribota binmek için izin istedi. Feribot görevlilerinin ünlü futbolcunun talebini geri çevirmesi üzerine eşi Yağmur Aşık iddialara göre araçtan inerek hakaret etti. Diğer araç sürücülerinin ve çevredeki esnafın da karışması ile büyüyen kavgada Emre Aşık ve eşi yaralandı. İlk tedavileri bölgedeki bir sağlık merkezinde yapılan çift, olayla ilgili Eceabat Karakolunda ifade vermişti.

Emre Aşık eşi ile birlikte nasıl dayak yediğini anlattı!

Söylemezsem Olmaz isimli programa telefonla bağlanan Emre Aşık, çocuklarının yanında eşi ile birlikte dayak yediğini belirtip; valiliğin davetlisi olarak Galatasaraylı eski futbolcuların yer aldığı dostluk maçı organizasyonuna katıldıklarını, aracı da valiliğin şoförle birlikte gönderdiğini söyleyerek olayı şu sözlerle anlattı:

“Sırada beklerken Gestaş Genel Müdürlüğü’nden şoföre telefon geldi ve saat 17.00’de Truva atının önünde topluca valinin ve yetkililerin fotoğrafının çekileceği söylendi. Bizi sıradan çıkarttılar, bizden önce de 5 tane araç geçti, yine valiliğin talimatıyla. Görevliler bizi durdurdular, ‘Bize öyle bir bilgi gelmedi, ben ne dersem o olur’ dedi. Orada sözlü tartışmaya girdik. Güvenlik görevlilerinin yanında değnekçi diye tabir edilen insanlar vardı. Orada 10-15 kişilik çete vardı. Sözlü bir sataşma yaptı ve bir küfür. Hiçbir erkeğin kaldıramayacağı bir küfürdü. Oradaki 10-15 kişi üzerime çullandı. Sırtımdan vuracak kadar kalleştiler. O sırada eşim geldi arabadan. Tekme ile beraber oradaki kalabalığı dağıttı, bana siper oldu. Darbelerin büyük çoğunluğunu o aldı. Çocuklarımızın önünde darp ettiler ve bizi linç etme girişiminde bulundular. Kadın dinlemediler.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler