Ana SayfaÜnlülerEzgi Ayçe'ye Amerika'dan teklif

İlgili Postlar

Ezgi Ayçe’ye Amerika’dan teklif

Enbe Orkestrası’nın çıkardığı proje albümünde yer alan Ezgi Ayçe, Amerikalıların dikkatini çekti. Ayçe, Geo Slam ve Lady Gaga’nın prodüktörlüğünü yapan RedOne’dan davet aldı. Ezgi Ayçe, Amerika yolcusu. Detaylar haberimizde…

Enbe Orkestrası’nın Son Keşfi Ezgi Ayçe!

Ezgi Ayçe Amerika’dan teklif aldı

Enbe Orkestrası 2018’in çıkış parçası Yarım Sevda’nın sahibi Ezgi Ayçe, yurt dışına açılıyor. Söz yazıp beste yapmasının dışında son derece başarılı bir yorumcu olan Ayçe’nin ünü, Amerika’ya vardı. Ezgi Ayçe’ye Amerika’dan teklif geldi. Ayçe, RedOne’dan teklif aldı.

Ezgi Ayçe Kimdir?

Geo Slam ve Lady Gaga ile çalışmıştı

Ezgi Ayçe, Enbe Orkestrası’nın çıkardığı Bengü, Ziynet Sali, Burcu Güneş ve Ferhat Göçer gibi isimlerin yer aldığı albümde ‘Yarım Sevda’ isimli parçayı seslendirmişti. Bu parçaya, Barcelona’da klip çekmişti. Ezgi Ayçe, son olarak Geo Slam ve Lady Gaga’nın Los Angeles’ta prodüktörlüğünü yapan RedOne müzik şirketinden davet aldı.

Ezgi Ayçe nasıl teklif aldı?

Ezgi Ayçe, teklifi nasıl aldığını şu sözler ile anlatmıştı: Geo Slam gibi RedOne da dünyaca ünlü prodüktörlerden ve birçok isimle düet yapıyor. Lady Gaga’yı ortaya çıkaranlardan biri. Geo Slam, İstanbul’da bir mekanda şarkı söylediğim bir gece beni dinlemiş. Sonra şans eseri Facebook hayran sayfamdan bana ulaşıp mesaj attılar. “Dünyaca ünlü bir proje için hem tip hem de ses olarak seni düşünüyoruz. Üç şarkılık bir proje” dediler. En yakın zamanda Amerika’ya gideceğim. Şarkıları o yazacak, ben söyleyeceğim. Hala böyle bir teklif geldiğine inanamıyorum.

Son zamanlarda yıldızı parlayan Ezgi Ayçe, müzisyen bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Çocukluk yıllarında müzikle iç içe olan Ayçe, eğitim ve kariyerini müzik sektöründe ilerletti. Şimdilerde, sektörün en dikkat çekici isimlerinden.

Enbe Orkestrası’nın çıkardığı proje albümünde yer alan Ezgi Ayçe’ye Amerika’dan teklif.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler