Ana SayfaKimdirEzgi Ayçe Kimdir?

İlgili Postlar

Ezgi Ayçe Kimdir?

Son dönemlerde Enbe Orkestrası ile ve diğer müzik çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren başarılı müzisyen ve şarkıcı Ezgi Ayçe kimdir? Ezgi Ayçe Kızıldere kimdir? Ezgi Ayçe kaç yaşında, nereli, müzik çalışmaları neler gibi tüm merak edilen soruların cevapları sizlerle…


Bugün Doğan Ünlüler

Ezgi Ayçe Kaç Yaşında? Ezgi Ayçe Aslen Nereli? Ezgi Ayçe Hangi Burç?

Ezgi Ayçe, 19 Temmuz’da İzmir’de doğmuştur. Ezgi Ayçe aslen İzmirlidir ve yengeç burcudur.

Eğitim ve Kariyer Hayatı

Tam adı Ezgi Ayçe Kızıldere’dir. İzmir doğumlu Ezgi Ayçe, üniversite için İstanbul’a geleceği yıllara dek, çok sevdiği Akçakoca’da büyümüştür. Lise yıllarında babasının kurduğu lise orkestrasında bas gitar çalmış, şarkı söylemiştir ve yazmaya başlamıştır. Peyzaj yüksek mimarı olan Ezgi Ayçe, Boğaziçi Caz Korosu ile dünya çapında, 150’nin üzerinde konser ve sahnede yer almıştır.

Ezgi Ayçe Kimdir?

Ajda Pekkan, Sertab Erener ve Nil Karaibrahimgil gibi sanatçılarla çalışma fıraatı yakalamıştır. Bir çok prodüksiyonunu, kendi şirketi Ezop Music & Production ile yürütmektedir. Ezgi Ayçe, bir çok sanatçı ve albüme söz – müzik veren, kaliteli bir tarz ile pop müziğini icra eden bir şarkıcıdır.

2 Mart’da sözü müziği ve yorumu kendisine ait olan, Enbe Orkestrası’nın çıkış parçası ‘Yarım Sevda’ tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini almıştır. Dünya çapında, Batı-Doğu karışımı projelerde yer almak ve müziğini global çapta duyurmayı amaçlamaktadır. Bu konu ile ilgili Amerika’lı ünlü prodüktörlerden yeni bir proje için davet almıştır. Yeni teklisini hazırlarken bir yandan da global platformda projelerde yer alacağı projelerle ilgilenmektedir.

Popüler Şarkıları

  • Enbe Orkestrası feat. Ezgi Ayçe /Yarım Sevda/DMC Müzik
  • Beni Anlama/Tarkan Cover/ Bahçekat Müzik

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler