Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları'nda Hangi Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılacak?

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları’nda Hangi Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılacak?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisi yayınlandığı ilk günden beri büyük bir beğeni ile izlenmeye devam ediyor. Gold Film imzalı Kardeş Çocukları dizisi pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline geldi. Senaryo bir başrol oyuncusu dizeye veda edecek. Kardeş Çocukları’nda hangi başrol oyuncusu diziden ayrılacak?

Pazar Dizileri 2019

Kardeş Çocukları’nda Hangi Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılacak?

Dizinin başrol oyuncularından Furkan Andıç’ın senaryo gereği dizeden ayrılacak. Yakışıklı oyuncu diziye nasıl veda edeceği ise henüz belli olmadı. Dizide, 3 genç kızın aşık olduğu Volkan karakterini canlandıran Furkan Andıç, son bölümde manevi babası Reşat tarafından şirketin tüm yetkileri ve tüm mal varlığı kendisine devir edilmişti.

Kardeş Çocukları'nda Hangi Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılacak

Evin kızı Hayal’in saplantılı aşık olmasının ardından Hayat’da gönlünü Volkan’a kaptırmıştı. Volkan ise İdil ile flört etmeye başlamıştı. Reşat’ın tüm yetkileri ve mal varlığını Volkan’a devretmesinden ise Umay çok rahatsız olmuştu. Kardeş Çocukları dizisinde kilit isim haline gelen Volkan’ın diziden ne şekilde çıkacağı merak konusu oldu.

Kardeş Çocukları 12. Bölüm Ön İzleme Geldi! Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler