Ana SayfaDizilerYasak Elma 41. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldız Ender'in Büyük Bir Sırrını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 41. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldız Ender’in Büyük Bir Sırrını Öğreniyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma büyük heyecanla beklenen 41. bölümü 15 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Ender’in bir açığını yakalamak için geçmişini araştırmaya başlıyor. Onun Halit ile evlenmeden önce yaşadığı mahalleyi bulup Yıldız hakkında işine yarayarak bilgi bulmaya çalışıyor. Yıldız Ender’in büyük bir sırrını öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yıldız Ender’in Büyük Bir Sırrını Öğreniyor!

Yasak Elma 41. bölüm ilk fragman yayınlandı. Fragmanda, Ender’in, şirkette yönetim kuruluna girdiğinden beri huzursuzluğu artan Yıldız, Ender’in şirkette çalışmaya başladığındaki yaşadığı adresi bulur ve araştırmaya başlar. Ender ise her fırsatta Yıldız’a laf sokmaya devam eder. Yıldız, Ender’in önceden yaşadığı mahallede annesinin yaşadığını öğrenir.

İşte Yasak Elma 41. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 40. BÖLÜM ÖZETİ!

Alihan, Zeynep’in ve Dündar’ın ortadan kaybolmasını fark eder. Halit’in de yardımı ile Zeynep’i Dündar’ın elinden kurtarmayı başarır. Kaya’nın kafasında soru işaretleri yaratmasına neden olan Tülin hanımın konuşmasından sonra Kaya, parçaları birleştirir ve Erim’in kendi oğlu olduğunu düşünmeye başlar. Kaya’nın Erim ile yakınlık kurmasından rahatsız olan Ender, Kaya ile konuşmaya yanına gider. İkili büyük kavgaya tutuşur ve Kaya Erim’in kendi oğlu olup olmadığını soruyor.

Asuman, Mustafa’dan kurtulmak için evini satılığa çıkarmıştı. Zeynep’in eve gelmesinden sonra alışveriş bahanesi ile dışarı çıkıp emlakçıyla konuşur. Bu arada Mustafa onu takip eder. Zeynep’e bir şey anlatmadan Mustafa’dan kurtulmak isteyen Asuman ona evi sattığını ve tüm parayı vereceğini söyler.

Erim’in kendi oğlu olduğu düşüncesi aklına düştüğünden beri sürekli kabus gören Kaya, Ender’in damarına basıp ayağına getirmek için Erim’in sevdiği bir grubun konserine bilet alır. Önce Halit’den Erim’le konsere gidip gidemeyecekleri konusunda izin alır. Erim’le Kaya konsere giderler. Erim’i arayan Ender, Kaya ile konserde olduğunu öğrenir ve deliye döner.

Ender, Kaya’yı arar ve oğlundan uzak durması konusunda uyarıyor. Kaya ise Erim’in kendi oğlu olmasının bir DNA testine bakacağını söyler. Sinirini alamayan Ender, Kaya’nın yanına gider ve uzun tartışma sonrasında Kaya, Ender’in belinden sarılıp onu öper.

Yasak Elma 41. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ender’le Kaya Arasında Neler Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler