Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Buğra Gülsoy Baba Oldu!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy Baba Oldu!

Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy uzun süre aşk yaşadıktan sonra Nilüfer Gürbüz ile geçtiğimiz sene bir kır düğünü ile dünya evine girmişti. Çiftin bu gece yarısı bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy baba oldu. Tv 8’de yayınlanan ‘Kızım’ dizisinde fedakar bir babayı canlandıran Buğra Gülsoy gerçek hayatta da babalık heyecanını tattı.

Buğra Gülsoy kimdir?

Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy Baba Oldu!

Buğra Gülsoy, 9 aydır baba olacağı günü sabırsızlıkla bekliyordu. Sonunda bebeğini kucağına aldı. Nilüfer hanım bir özel hastanede bebeğini dünyaya getirdi. Çiftin erkek bebeklerine ne isim koyacakları merakla bekleniyor.

Ünlü oyuncu ilk kez 2008 yılında yayınlanan, ‘Hepimiz Birimiz İçin’ adlı dizi filmde başrol oyuncusu olarak Nazım karakteri ile izleyicinin karşısına çıkmıştı. Dizinin ardından ‘Güneşi Gördüm’ sinema filminde Berat karakteri ile beyaz perdeye adım atan Gülsoy, ardından ‘Unutulmaz’ adlı dizide Tolga karakteri ile ekranlara gelmişti.

Geçen yıllarda, Fox Tv ekranlarında yayınlanan ‘Aşk Yeniden’ dizisi ile oyunculuğunu zirveye taşıyan ve gönüllerde taht kurmayı başaran Buğra Gülsoy, en son reytingleri alt üst eden Tv 8′ de yayınlanan ‘Kızım’ dizisi ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Uzun soluklu olacağı düşünülen diziyi 7’den 77’ye herkesin seyrettiği fedakar bir babayı canlandıran 37 yaşındaki sanatçı Buğra Gülsoy, gerçek hayatta da babalık heyecanını bugün yaşadı.

 Buğra Gülsoy evlendi! İşte düğünden en özel kareler…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler