Ana SayfaÜnlülerBuğra Gülsoy evlendi! İşte düğünden en özel kareler...

İlgili Postlar

Buğra Gülsoy evlendi! İşte düğünden en özel kareler…

Buğra Gülsoy evlendi! Yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy uzun zamandır aşk yaşadığı Nilüfer Gürbüz ile nikah masasına oturdu. Buğra Gülsoy da evli ünlüler kervanında yer alan isimler arasında adını yazdırdı. Büyük aşk, nikah masasına taçlandı. Buğra Gülsoy evlendi. İşte Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz’ün düğün töreninden en özel kareler…

Buğra Gülsoy’dan Sürpriz Açıklama Geldi!

Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz evlendi

Şu sıralar yeni başlayan Kızım dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy, yaklaşık beş yıldır Nilüfer Gürbüz ile aşk yaşıyordu. Uzun zamandır evlilik haberi beklenen çiftten sonunda müjdeli haber geldi. Buğra Gülsoy, önceki akşam bekarlık hayatına son verdi.

Buğra Gülsoy kimdir?

Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz’ün düğünü nerede oldu? Düğüne kimler katıldı?

Buğra Gülsoy ve sevgilisi Nilüfer Gürbüz, önceki akşam Şile’de gerçekleşen sade ve bir o kadar da samimi bir düğün töreni ile nikah masasına oturdu. Kır düğününe, Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz’ün aileleri ve çok yakınları katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen düğün, eğlenceli anlara sahne oldu.

İşte Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz’ün düğün töreninden en özel kareler…

 

Buğra Gülsoy evlendi
Buğra Gülsoy evlendi
Buğra Gülsoy evlendi
Buğra Gülsoy evlendi
Buğra Gülsoy evlendi
Buğra Gülsoy evlendi
Buğra Gülsoy evlendi
Buğra Gülsoy evlendi

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, oyunculukta yakaladığı başarının yanı sıra yazarlık tecrübesi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde kitabı hakkında yaptığı açıklamada “Sevginin yerini öfkenin aldığı, umutların tükendiği bir dönemde Osmanlı imparatorluğundan Fransa’ya, İspanya’ya İngiltere’ye ve Almanya’ya uzanan, tüm kıyametlerin nedeni olup zamanın çökmesini sağlayan kaçak bir yolcunun gerçek hikayesi.” şeklinde ifadelere yer veren Gülsoy, sevenlerinin karşısına kitabı ile çıkacağını müjdeledi. Buğra Gülsoy’un kitabı, 2019 yılı itibarı ile okuyucularının beğenisine sunulacak.

Yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy evlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler