Ana SayfaÜnlülerEDHO'nun Zeynep'i Ece Hakim'den, aktivitelerine soytarılık diyen takipçiye sert ayar!

İlgili Postlar

EDHO’nun Zeynep’i Ece Hakim’den, aktivitelerine soytarılık diyen takipçiye sert ayar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde aldığı rol ile herkesin tanıdığı bir isim haline gelen genç oyuncu Ece Hakim, sosyal medyada kendisine ilginç tavsiyelerde bulunan bir takipçisine ayar verdi. Ece Hakim, verdiği yanıt ile dikkat çekti. İşte o yorum ve Ece Hakim’in yanıtı…

Harvard Üniversitesi’ni Tam Burslu Kazanan Oyuncu Ece Hakim

Ece Hakim Harvard’da

Genç yetenek Ece Hakim, atv ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Çakırbeyli ailesinin genç kızı Zeynep karakterine hayat veriyordu. Harvard Üniversitesi’ni kazanınca diziden ayrıldı ve Amerika’nın yolunu tuttu. Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan Ece Hakim, gündelik yaşamından eğlenceli anlarını takipçileri ile paylaşıyor. Hakim, arkadaşları ile eğlendiği bir kareyi hesabından paylaştı. Bu fotoğrafına, bir takipçisinden gelen yorum Ece Hakim’i kızdırdı. EDHO’nun Zeynep’i Ece Hakim yanıtta gecikmedi.

Ece Hakim Kimdir?

Ece Hakim’i kızdıran yorum

Ece Hakim’in arkadaşları ile eğlenirken çekilmiş fotoğrafına yorum yapan takipçisi, yorumunda “Sadece okulunla ve derslerinle ilgilen Ece’cim. Ailen seni bu soytarılıklara, bu gereksiz aktivitelere katılman için göndermedi. Ailen sen orada okuyabil diye burada kim bilir neler çekiyor neler yaşıyor bunları unutma. Ve kafanı derslerinden kaldırma.” yorumunu yaptı. Ece Hakim’in bu yoruma yanıtı gecikmedi. EDHO’nun Zeynep’i Ece Hakim kızdı.

Ece Hakim’den takipçisine ayar

Ece Hakim, yoruma “Bunları yazarken keşke bu fotoğrafta gördüğünüz tüm öğrencilerin Harvard’a gelebilmek için ‘neler çektiğini’ de göz önünde bulundursanız. Ben Harvard’a gelmeden önce de sizin ‘gereksiz’ bulduğunuz aktivitelere katılıyordum, hala da katılıyorum. Hedeflediğim okulda okuduğuma göre de, bu ‘gereksiz’ aktivitelerin eğitimime engel olduğunu düşünmüyorum. Ben sizin tam aksiniz görüşündeyim. Bence ben kafamı kaldırmalıyım, herkes kafasını kaldırmalı ki yalnızca başarılı değil ama aynı zamanda mental sağlığı da yerinde bireyler var olabilsin.” ifadelerini kullandığı yanıtı verdi. EDHO’nun Zeynep’i Ece Hakim her zaman hayalini kurduğu Harvard’da eğitimine devam ediyor.

İşte Edho’nun Zeynep’i Ece Hakim’in o yoruma neden olan fotoğrafı

EDHO'nun Zeynep'i Ece Hakim
EDHO’nun Zeynep’i Ece Hakim

Ece Hakim, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alıyor, Zeynep karakterine hayat veriyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler