Ana SayfaÜnlülerHarvard Üniversitesi'ni Tam Burslu Kazanan Oyuncu Ece Hakim

İlgili Postlar

Harvard Üniversitesi’ni Tam Burslu Kazanan Oyuncu Ece Hakim

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Zeynep’i Ece Hakim, Harvard Üniversitesi Psikoloji Bölümünü yüzde 100 bursla kazandı. Ece Hakim 2017 yılı itibariyle Harvard Üniversitesi’nde Psikoloji okuyacak .Bu haber dizi setinde büyük mutluluk yarattı.

 

SETTE  SÜPRİZ KUTLAMA

 Harvard Üniversitesi'ni Tam Burslu Kazanan Oyuncu Ece Hakim Dizide Meryem karakterini canlandıran  Deniz Çakır, Ece Hakim’in Harvard’ı burslu kazanması üzerine sette bir kutlama düzenledi. Çakır ayrıca Hakim’in bu başarı için bir mesaj yayınladı: Kıymetlimiz, bitanemiz… Ece’miz Harvard’ı kazandı.. hem de %120 bursla… Hem de gece gündüz sette çalışıp,kıyıda köşede hep ders çalışarak… ve iki taraftan da hiç taviz vermeden… O kadar duygulandım ki..ve şu zor günlerde içim umutla doldu.. Sen çok güzel işler yapıcaksın Ece..Aydınlığını ,ışığını,enerjini hepimize bulaştır… Gurur duyuyorum seninle güzel kuzum…”

 DİZİ SETİNDEN  HARVARD’A UZANAN YOL

 Harvard Üniversitesi'ni Tam Burslu Kazanan Oyuncu Ece Hakim

Dizinin İlyas’ı Ozan Akbaba Hakim’i başarısından dolayı şu ifadelerle kutladı: “Setteki yoğun çalışma temposuna rağmen bulduğu her fırsatta ders çalıştı, testler çözdü, soru sordu, tezler hazırladı. Hedefine her defasında biraz daha yaklaştığından emindik elbette ama arada bir karamsarlığa düştüğü de oldu. Ben de neyime güveniyorsam artık “Kazanacağından eminim, yeter ki enerjini düşürme, negatif düşünme, hakettiğin şeyi alacaksın” dedim. Ve Ece Hakim artık bir Harvard öğrencisi… “ Harvard Üniversitesi'ni Tam Burslu Kazanan Oyuncu Ece Hakim

 

ARDA TURAN’DAN TEBRİK 

Futbol kariyerine İspanya’nın Barcelona takımında devam eden Turan’da Ece  Hakim’i tebrik etti: “Hem çalışarak hemde okunabileceğini hemde istenirse Harvard’ın yüzde yüz burslu kazanılabileceğini insanların hayal etmesi gerektiğini imkansız diye bir şey olmadığını bize tekrardan gösterdiğin ben dahil bizlere çok güzel örnek olduğun için sonsuz teşekkürler… . Yolun açık olsun abicim…”

 Harvard Üniversitesi'ni Tam Burslu Kazanan Oyuncu Ece Hakim

 

 

Ece Hakim Kimdir ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler