Ana SayfaÜnlülerBuğra Gülsoy'dan Sürpriz Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Buğra Gülsoy’dan Sürpriz Açıklama Geldi!

Ünlü Oyuncu ve yönetmen Buğra Gülsoy bu kez yazarlık için kolları sıvadı. Buğra Gülsoy ilk romanı için İnkılâp Kitabevi ile anlaştığı açıkladı. Detaylar Haberimizde..

Buğra Gülsoy’a Dizi Setinde Sürpriz!

On Parmağında On Marifet..

Televizyon dizilerindeki Oyunculuğuyla tanıdığımız, aynı zamanda tiyatro yazarı, senarist ve yönetmen kimliğide olan Buğra Gülsoy, çok konuşulacak bir romana imza atmaya hazırlanıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden ilham alarak yazılan roman, 1900’lü yılları da içine alan, aşkın ve savaşın tanıklığında geçen gerçek insan hikayelerini konu alıyor.

Buğra Gürsoy Kimdir ?

“Kıyametlerin Nedeni İnsan Hikayesi”

Yazı tamamlanma sürecinin devam ettiği kitabın adı ve konu içeriği şimdilik sır gibi saklanırken, İnkılâp Kitabevi ile anlaştığını söyleyen Buğra Gülsoy, romanla ilgili de ipuçları vererek merakları biraz olsun giderdi. Romanın 1900’lerde başladığını ve evrensel bir konuya sahip olduğunu ifade eden Buğra Gülsoy “Sevginin yerini öfkenin aldığı, umutların tükendiği bir dönemde Osmanlı imparatorluğundan Fransa’ya, İspanya’ya İngiltere’ye ve Almanya’ya uzanan, tüm kıyametlerin nedeni olup zamanın çökmesini sağlayan kaçak bir yolcunun gerçek hikayesi” olduğundan bahsetti. Kitabın 2019 yılında okurlara kavuşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler