Ana SayfaÜnlülerBakın Azra Akın ne aşerdi

İlgili Postlar

Bakın Azra Akın ne aşerdi

Bakın Azra Akın ne aşerdi… Hamileliğinin son günlerine doğru hızla yaklaşan Azra Akın, aşerdi. Akın’ın neye aşerdiği merak konusu oldu. Alınan duyumlar Azra Akın’a soruldu. Azra Akın’ın canı ne çekti? Detaylar haberimizde…

Azra Akın Aşka Geldi!

Azra Akın bebeğini kucağına almak için gün sayıyor

2002 Dünya Güzellik Yarışması’nda birinci seçilen Azra Akın, geçen yıl dört yıl boyunca aşk yaşadığı Atakan Koru ile Tekirdağ’da bağ evinde gerçekleşen Trakya usulü düğün töreni ile dünya evine girmişti. Şimdilerde annelik heyecanı yaşayan Azra Akın, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

Azra Akın kimdir?

Azra Akın ne aşerdi?

Geçtiğimiz günlerde Atakan Koru ile evlilik yıl dönümünü kutlayan Azra Akın, akşam yemeği yiyerek kutlama yaptı. Mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü çiftten Azra Akın’a “Pizza aşerdiğinizi öğrendik” sorusu soruldu. Akın, bu soruya kahkaha atarak yanıt verirken, “Çok heyecanlıyız, çok az kaldı” diye konuştu.

Azra Akın’dan evlilik yıl dönümü kutlaması

Azra Akın, geçtiğimiz günlerde eşi Atakan Koru’nun evlilik yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşım ile kutlamasıyla gündeme gelmişti. Akın, paylaşımında “Bu yolculuğa beraber çıktığımız için o kadar şanslıyım ki… 24.08.2017 #birinciyıldönümümüz” ifadelerine yer vermişti.

Dünya Güzeli unvanına sahip olan Azra Akın, Atakan Koru ile yaşadığı aşkı geçen yıl evlilikle taçlandırmıştı. Akın’ın Tekirdağ’da gerçekleşen düğün töreni, günlerce konuşulmuştu. Azra Akın, şimdilerde annelik heyecanı yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler