Ana SayfaÜnlülerMert Fırat'ın 'Cumartesi Anneleri' tepkisi

İlgili Postlar

Mert Fırat’ın ‘Cumartesi Anneleri’ tepkisi

Mert Fırat’ın ‘Cumartesi Anneleri’ tepkisi… ‘Cumartesi Anneleri’nin 700’üncü hafta eylemine yapılan polis saldırısına uğramasına tepki gösteren isimler arasında, ünlü oyuncu Mert Fırat da katıldı. Mert Fırat, sosyal medya paylaşımı ile tepkisini dile getirdi. İşte detaylar…

Bir Tepki de Mert Fırat’dan

Mert Fırat tepki gösterdi

Şu sıralar İdil Fırat ile evlilik hazırlığında olan Ufak tefek Cinayetler dizisinin Serhan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mert Fırat, sosyal medya hesabından isyan etti. Fırat, Cumartesi Anneleri’nin 700’üncü hafta eylemine yapılan polis saldırısına tepki gösterdi. Fırat, “700 hafta kaç yıl eder?” diyerek isyan etti.

Mert Fırat Kimdir?

Mert Fırat’tan ‘Cumartesi Anneleri’ isyanı

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mert Fırat, paylaşımında “700 hafta kaç yıl eder? Siyaseti bir tarafa bırak, kendine sor; her güne evladının yüzünü tekrar görmek umuduyla uyanan bir anne, 14 yılın ardından artık kemiklerine razıyken, dayak yiyor bu adil midir? Yalan, riya, acısını bilmediğin anneye yetmiyor, gerçek bir cevap verilmeli!” şeklinde ifadelere yer verdi.

Mert Fırat yine tepki göstermişti

Sosyal olaylara duyarlı hali ile tanınan ünlü oyuncu Mert Fırat, geçtiğimiz haftalarda Türkiye’deki üniversitelerde sadece 3 tane kadın rektör bulunmasına tepki göstermişti. Hemen her fırsatta kadın – erkek eşitsizliğine, hayvan ve insan haklarına karşı geliştirilen eşitsizlik olaylarına tepki göstermesi ile bilinen Mert Fırat, yine sessiz kalmamış ve kadın – erkek eşitsizliği konusunda bir paylaşım yaparak isyan etmişti. Sosyal medya hesabından konu hakkında bir paylaşım yapan Fırat, paylaşımında “Kadınlar üretiyor erkekler yönetiyor. Sadece üniversiteler de değil her alanda maalesef durum bu. Futbolda kural gereği 11 kişilik takım 6 kişi kaldığında, maçı hükmen kaybeder, biz sahada 6 kişiyiz!!! Devam etmek istiyorsak, eşitlenecek ve gücümüze güç katacağız.” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler