Ana SayfaÜnlülerCeylan Ertem: Lezbiyen Olsam Saklamazdım

İlgili Postlar

Ceylan Ertem: Lezbiyen Olsam Saklamazdım

Ceylan Ertem: Lezbiyen olsam saklamazdım! Daha önce yaptığı “Bir kadınla aşk yaşamayı çok istiyorum.” sözleriyle dikkat çeken Ceylan Ertem, samimi açıklamalarda bulundu. “Lezbiyen olsaydınız saklar mıydınız?” sorusuna verdiği yanıtla dikkat çeken ünlü şarkıcı, sözleri Sıla’ya ait şarkısıyla ilgili yorumuyla da dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ceylan Ertem: Hiçbir yere gitmiyoruz, buradayız!

Ceylan Ertem: Lezbiyen olsam saklamazdım!

Ceylan Ertem: Lezbiyen olsam saklamazdım! Daha önce yaptığı “Bir kadınla aşk yaşamayı çok istiyorum” çıkışıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, samimi açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl bir söyleşiye katılan Ceylan Ertem, “Hepimizin içinde kadınları arzulayan bir yan var” diyerek şunları söylemişti:

“Hepimizin içinde kadınları arzulayan bir yan var. Bunu kimse inkâr etmesin. Ben kadınları da erkekleri de çok seviyorum. İnşallah, Allah’ım, senden tek bir isteğim var: Bir kadınla aşk yaşamak. Ama şu an erkekleri hâlâ çok seviyorum. Erkeklerden vazgeçemedim ama…”

Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, samimi açıklamalarda bulundu.
Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, samimi açıklamalarda bulundu.

Ceylan Ertem Kimdir?

Lezbiyen olsam gizlemezdim ve gizlememesi için de herkesi örgütlerdim

Yaptığı bu çıkışla geçtiğimiz yıl magazin dünyasına damgasını vuran Ceylan Ertem, “Biseksüel ya da lezbiyen olsaydınız saklar mıydınız” sorusunu yanıtlayarak şöyle dedi:

“Biseksüel ya da lezbiyen olsam kimliğimi saklamazdım ama tabii arkadaşlarımın neler yaşadığını bilmiyorum belki de uzaktan konuşmak çok kolay. Özellikle kendi anne babasına itiraf edemeyenler de var. O nedenle bu zorluğu yaşamadan konuşmak doğru olmayabilir ama sanki gizlemezdim ve gizlememesi için de herkesi örgütlerdim diye düşünüyorum. Çünkü birileri yol açmazsa, birileri bunun çok doğal olduğunu birilerinin yüzüne vurmazsa bu böyle her zaman gizli saklı sanki bir eksiklikmiş, bir kusurmuş gibi kalmaya devam edecek gibi hissediyorum.”

Son albümü raflarda yerini almadan hemen evvel çıkarttığı “Mavi Çocuklar” şarkısı ile ilgili olarak da yorum yapan Ceylan Ertem, yakın dostu Ata Demirer’in isteği üzerine bu şarkıyı yazdığı söyleyerek şu şekilde devam etti:

“Bu albüm daha yayınlanmadan ve kimseyle paylaşılmadan önce Ata’ya birçok şarkıyı gönderdim ve onun yorumlarını aldım. Fikirlerine ve hissiyatına çok güvendiğim bir arkadaşımdır. Aynı zamanda beni her zaman güldüren ve iyi hissettiren bir komedyendir. Onun gibi bir arkadaşım olduğu için çok mutlu ve şanslıyım.”

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler