Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'tan Hande Yener'e Kumar Sitemi

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’tan Hande Yener’e Kumar Sitemi

Serdar Ortaç’tan Hande Yener’e kumar sitemi. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın aranjörlerin istediği yüksek rakamlardan dolayı albüm yapmama kararı ünlüler arasında büyük bir tepkiyle karşılandı. Serdar Ortaç’ın yaptığı “Aranjörler iki araba parası istiyor” sözlerine itiraz eden Hande Yener, “Serdar parasını kumarda harcamayı seviyor” çıkışında bulunmuştu. Hande Yener’in bu sözlerine sitem eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eski dostuna neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Serdar Ortaç: Serkan Haklı, Param Bitti!

Serdar Ortaç’tan Hande Yener’e kumar sitemi

Serdar Ortaç’tan Hande Yener’e kumar sitemi. Şarkıları ve besteleriyle Türk Pop Müziğine damgasını vuran isimlerin başında gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla oldukça dikkat çekmişti.

Artık albüm yapmama kararı aldığını açıklayan ünlü şarkıcı, “Artık albüm yapmayacağım. Bestelerimi düzenlemesi için gönderdiğim aranjörler iki araba parası istiyor.” ifadesini kullanmıştı.

Serdar Ortaç’ın yaptığı bu iddialı çıkışın ardından yorum yapan ünlü şarkıcı Hande Yener, Ortaç’a  “Serdar parasını kumarda harcamayı seviyor. İsyanı bu yüzdendir. Müzisyenler o paraları hak ediyor. Son kuruşuna kadar helal olsun.” sözleriyle tepki göstermişti. 

Serdar Ortaç, kumar tutkusu yüzünden neredeyse servetinin tamamını kaybettiğini açıklamıştı.
Serdar Ortaç, kumar tutkusu yüzünden neredeyse servetinin tamamını kaybettiğini açıklamıştı.

Serdar Ortaç kimdir?

50 milyon dolar param gitti

Bir dönem kumar tutkusu yüzünden zor günler geçirdiği bilinen Serdar Ortaç ise Hande Yener’in bu açıklamasına sitem ile karşılık verdi.

“Hande kumar oynadığımı söylediyse üzüldüm” diyerek eski dostuna sitem eden Serdar Ortaç, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Evet, param bitti. Ama müzik de bitti. Aranjöre neden otomobil parası vereyim? Karşılığını alamıyorsun ki! Eskiden 100 kazanırdım, şimdi o paralar yok. Gelen hemen bitiyor. Hande kumar oynadığımı söylediyse üzüldüm. Artık oynamıyorum. O iletten karım sayesinde kurtuldum. 30 yılda 50 milyon dolarım gitti. Ne apartmanlar, hanlarım vardı bilseniz. Kumar oynamasaydım, şu an Türkiye’nin en zengin popçusuydum.”

Eski maddi gücünü yeniden kazanmak için yoğun bir konser programı hazırlayan Serdar Ortaç, en son 2016 yılında Kıbrıs’ta kumar oynarken görüntülenmişti.

Kumar masasında neredeyse servetinin hepsini kaybeden Serdar Ortaç, kumar alışanlığı ile ilgili olarak en son “Bugüne kadar 40 – 50 milyon dolar kaybetmiş olabilirim. Hesaplarsan daha fazlası da çıkar. Bu konuda salağım gerçekten. Akıllı adam bunu yapmaz. Keşke yapmasaydım. Pişmanım ama son pişmanlık işe yaramıyor. Kumarda hem maddi hem de manevi anlamda servet kaybettim.” açıklaması yapmıştı. 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler