Ana SayfaDizilerÇarpışma 21. Bölüm Ön İzleme Geldi! Kadir Ölmüş Bir Abisi Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 21. Bölüm Ön İzleme Geldi! Kadir Ölmüş Bir Abisi Olduğunu Öğreniyor!

Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Çarpışma 20. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kadir, Zarif’i bir yere götürür ve ellerini ayaklarını bağlar. Zarif diye tanıdığı kişinin aslında Cansız olduğunu Ahmet’in verdiği ifadeden öğreniyor. Zaten elinde olan Cansız’ı öldürmek için emniyetten çıkmak ister Haydar müdür engel olmaya çalışsa da engel olamaz. Çarpışma 21. bölüm ön izleme geldi. Kadir ölmüş bir abisi olduğunu öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2019

Kadir Ölmüş Bir Abisi Olduğunu Öğreniyor!

Çarpışma 21. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımda; Kadir, Yusuf Murat Karaca isimli bir mezar olduğunu öğreniyor. Onun 35 yıl önce bir silahlı saldırıda 7 yaşındayken hayatını kaybeden bir abisi olduğunu öğreniyor.

İşte Çarpışma 21. bölüm tanıtımı..

ÇARPIŞMA 20. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI?

Veli, Kadir ve Zeynep’, İvan’ın onları tam öldürecekken son anda Zarif’in gelmesiyle kurtulurlar. Kadir, Zarif’in ikinci kez kendisini kurtarmasından onun Cansız olabileceğinden şüphelenir ve onu alır arabasına bindirir. Veli’nin ailesinin katili olduğunu öğrendikten sonra artık onu kendisi öldürmek ister. Kadir’e onun Cansız olmadığını, eğer olsaydı anlayacağını söyler ama Kadir onu dinlemez. Zarif’i götürüp ellerini ve ayaklarını bağlayıp bir yere kapatır.

Zeynep, Veli’den Demir’le Belma’nın videosunu alır. Babasının cenaze töreninden sonra Belma ve Demir’e o videonun kopyasını verir ve Belma’ya dava açacağını Demir’in ise avukatlığının iptal edilmesi için şikayette bulunduğunu söyler. Meral ise Yakup’un elinden Demir’i ölmekten kurtarır ve Yakup’un bulunduğu evi ateşe verir.

Bu arada Zeynep, Haydar müdüre gider ve Cansız’ın Kadir’in babası olduğunu söyler, Haydar, telaşlanmaya başlar çünkü Cansız’ın kaçırdığı polis memuru Ahmet bulunmuştur. Kadir’le Haydar müdür Ahmet’i sorguya alırlar. Ahmet, Kadir’in arabasına konulan bombayı Cansız’ın isteği ile etkisiz hale getirdiğini anlatır. Kadir, onu görürse tanıyıp tanımayacağını söylediğinde Ahmet tanıyacağını söyler. Zarif’in fotoğrafını gösterir Kadir o da onun Cansız olduğunu söyler.

Haydar, kapının önüne Kadir’i engellemek için polis yığar ama Kadir, kafasına silah dayayınca çekilmek zorunda kalırlar. Kadir’in arabasını tüm ekip takip eder. Tabi Veli’de takip eder. Bu arada Cansız istihbaratı alır ve tam oradan uzaklaşacağı sırada Kadir gelir ve silahını çeker.

 Çarpışma 20. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir’i Artık Kimse Tutamaz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler