Ana SayfaDedikoduKerimcan Durmaz'a Sosyal Medya Şoku!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’a Sosyal Medya Şoku!

Kerimcan Durmaz geçtiğimiz günlerde olay yaratan bir paylaşımla gündeme gelmişti. Çok tartışılan paylaşım sonrasında Kerimcan Durmaz’a sosyal medya şoku geldi. Birçok ünlü isim ise olaya tepki göstermeye ve yapılanın doğru olmadığına dikkat çekmeye devam ediyor.

Yakın Arkadaşlarından Sert Tepkiler

Kerimcan Durmaz uçakta yapmış olduğu uygunsuz paylaşım sonrasında görüntülerin ona ait olmadığını iddia etmişti. Ancak Durmaz’ın yakın arkadaşları durum ne olursa olsun bu görüntülerin sosyal medya hesabında paylaşılmasının bir bahanesi olamayacağını savunmuştu. Demet Akalın dahil olmak üzere birçok ünlü isimden ve arkadaş çevresi Kerimcan Durmaz’a bu paylaşım yüzünden tepki göstermiş ve ilişkilerini kestiklerini açıklamışlardı.

Demet Akalın Kimdir?

Dava Açıldı Hapis Cezasıyla Yargılanacak

Bu paylaşım üzerine Kerimcan Durmaz’a avukat Merve Saruhan Aydıngöz ve Melih Altıkardeş tarafından dava açıldı. “Hayasızca hareketler’, “Cinsel Taciz’ ve kanıtlanabilecek diğer suçlardan 6 aydan 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak olan Kerimcan Durmaz’ın takipçileri de toplum huzuruna zarar verdiği düşüncesini destekliyordu. O davaya geçtiğimiz gün ‘Müstehcenlik” ve ‘Cinsel İstismar’ suçu’da eklendi. 4 ayrı suçtan yargılanacak olan Kerimcan Durmaz’ın eklenen suçlarla birlikte 14 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacağı bilgisi paylaşıldı.

Kerimcan Durmaz Artık Umrumda Değil Dedi! İşte O Paylaşımı!

Kerimcan Durmaz’a Sosyal Medya Şoku!

Dava açılan Kerimcan Durmaz hakkında bir diğer yaptırım ise sosyal medya hesabının kapatılması. Yaşanan bu olaydan sonra takipçi kaybetmeye başlayan Durmaz’ın sosyal medya hesabının kapatılması ve bir daha paylaşım yapılan platformda hesap açamaması da isteniyor. Davanın nasıl bir süreçte ilerleyeceğini ise ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler