Ana SayfaDizilerLeke 4. Bölüm Fragmanı Geldi! Yasemin Yine Bir Tuzağa Düşüyor!

İlgili Postlar

Leke 4. Bölüm Fragmanı Geldi! Yasemin Yine Bir Tuzağa Düşüyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Leke merakla beklenen 4. yeni bölümü ile 7 mayıs akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Yasemin ile Cem’in arası düzelecek birlikte güzel vakit geçirecekler. Birkan ise sürekli Yasemin’in peşinden ayrılmıyor. Leke 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasemin yine bir tuzağa düşüyor.

Salı Dizileri 2019

Yasemin Yine Bir Tuzağa Düşüyor!

Leke dizisinin 4. bölüm yeni fragmanında; Yasemin ile Cem arasında aşk rüzgarları esiyor. Yasemin, günlüğüne aşkın ne kadar güzel bir şey olduğunu yazıyor. Cem  ona kendisini aklından çıkarmamasını söylüyor. Mehmet, şirketin yeni Ceo’su oluyor. Serpil, ek iş arayan Yasemin’e ona ek iş bulduğunu söylüyor. Mehmet’le iş birliği yapan Serpil, Marin Marin’in üst düzey yöneticisine Yasemin’i gönderiyor.

İşte Leke 4. bölüm fragmanı..

LEKE 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Yasemin, Cem ile buluşacakları yere gidip bekliyor ancak Cem oraya gittiğinde aklına çocukken geçirdiği travma aklına geliyor ve kapıdan geri dönüyor. Yasemin, Cem’i defalarca aramasına rağmen Cem telefonunu açmıyor. Ertesi gün Yasemin Cem’in iş yerine giderek ağzına gelen hakareti ediyor. Murat ise Cem’i çok sevmiştir. Cem’i sorduğunda Yasemin bundan sonra Cem’in olmayacağını söylüyor.

Yasemin’in ifadesinin olmadığını, Birkan’ın amirleri fark ediyor ve onu sıkıştırmaya başlıyorlar. Birkan sürekli Yasemin’i takip ediyor. Hatta o yokken evine girip eşyalarını karıştırıyor. Cem’in elinde çiçeklerle Yasemin’in evine girdiğini gören Birkan ondan sonra gidip kapının önündeki çiçekleri alıp atıyor.

Cem, Murat’ı görmek için yurda gider. Çocukların onu oynatmadığını görünce onlarla birlikte oynar. O sırada Yasemin gelip onları görüyor. Cem, Yasemin’le konuşmak için yemeğe çıkıyor. Murat’ı da götürüyorlar. Cem, Yasemin’e buluşacakları gün neden kapıdan geri döndüğünü anlatıyor. Yasemin onun iyi niyetli olduğuna inanıyor. Birlikte güzel vakit geçirdikten sonra onları eve bırakıyor. Murat uyuduğu için onu kucağına alıyor.

Birkan ise o sırada evdedir ve Yasemin’in günlüğünü karıştırır. Onları görünce evden çıkar ve Cem’in arabasını boydan boya çizer. Cem yeni Ceo adayıdır. Mehmet, Cem’in kardeşinin kanında uyuşturucu çıktığı raporu Pelin’den alır ve onu kullanarak Cem’i tehdit eder. Toplantıda Cem, kendisini açıklar durumu. Yasemin, Cem’le buluşmaya gideceği sırada kapıyı açtığında Şirin’in dayak yemiş bir şekilde kapıda görür.

Leke 4. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Birkan Yasemin’e Kafayı Takıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler