Ana SayfaDizilerLeke 4. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Birkan Yasemin'e Kafayı Takıyor!

İlgili Postlar

Leke 4. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Birkan Yasemin’e Kafayı Takıyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi ‘Leke’ 3. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yasemin, Cem’in iş yerine giderek ondan hesap soruyor. Cenk, Yasemin’in ağır hakaretleri karşısında cevap veremiyor. Ama yaptığı hatayı anlayıp kendisini affetmesi için kapısına çiçek koyuyor. Yasemin ile Cem yakınlaşmaya başlıyor. Öte yandan, Birkan Yasemin’e kafayı takıyor. Gizlice evine girip eşyalarını karıştırıyor ve her anını takip ediyor.

Salı Dizileri 2019

Birkan Yasemin’e Kafayı Takıyor!

Yasemin, Cem ile buluşacakları yere gidiyor. Cenk oraya geliyor ve aklına çocukken geçirdiği travma aklına geliyor. Yasemin, Cem’i defalarca aramasına rağmen Cem telefonunu açmıyor. Ertesi gün Yasemin Cem’in iş yerine giderek ağzına gelen hakareti ediyor. Murat ise Cem’i çok sevmiştir. Cem’i sorduğunda Yasemin bundan sonra Cem’in olmayacağını söylüyor.

LEKE 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Birkan’ın üstleri onun bir şeyler karıştırdığını fark ediyorlar. Yasemin’in ifadesinin olmadığını fark eden amirleri onu sıkıştırmaya başlıyorlar. Birkan ise sürekli Yasemin’i takip ediyor. Hatta o yokken evine girip eşyalarını karıştırıyor. Cem’in elinde çiçeklerle Yasemin’in evine girdiğini gören Birkan ondan sonra gidip kapının önündeki çiçekleri alıp atıyor.

Cem, Murat’ı görmek için yurda gidiyor. Çocukların onu oynatmadığını görünce top alıp onlarla birlikte oynuyor. O sırada Yasemin gelip onları görüyor. Cem, Yasemin’le konuşmak için yemeğe çıkıyor. Murat’ı da götürüyorlar. Cem, Yasemin’e çocukken yaşadığı bir travma aklına geldiği için oradan döndüğünü söylüyor. Yasemin onun iyi niyetli olduğuna inanıyor. Birlikte güzel vakit geçirdikten sonra onları eve bırakıyor. Murat uyuduğu için onu kucağına alıyor.

Birkan ise o sırada evdedir ve Yasemin’in günlüğünü karıştırır. Onları görünce iner Cem’in arabasını boydan boya çizer. Cem yeni Ceo adayıdır. Mehmet, Cem’in kardeşinin kanında uyuşturucu çıktığı raporu Pelin’den almış onu kullanarak Cem’i Ceo olmaması için tehdit eder. Toplantıda Cem, kendisini açıklar durumu. Şirin, Serpil’e bu işleri bırakmak istediğini söyler ama Serpil bir sürü borç çıkartır. O borçları öderse gidebileceğini söyler. Yasemin, Cem’le buluşmaya gideceği sırada kapıyı açtığında Şirin’in dayak yemiş bir şekilde kapıda görür.

Leke 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cem Yasemin’in Gönlünü Alabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler