Ana SayfaDizilerLeke 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cem Yasemin'in Gönlünü Alabilecek Mi?

İlgili Postlar

Leke 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cem Yasemin’in Gönlünü Alabilecek Mi?

Kanal D’nin yeni dizisi Leke 3. yeni bölümü ile 30 nisan salı akşamı ekranlara gelecek. Cem, Murat’la tanışır ve üçü çok güzel bir gün geçirdikten sonra Cem, Yasemin’i arayarak görüşmek ister. Yasemin hazırlanıp buluşma yerine gider. Ama Cem, küçükken yaşadığı travma aklına gelir ve kapıdan geri döner. Cem Yasemin’in gönlünü alabilecek mi?

Salı Dizileri 2019

Cem Yasemin’in Gönlünü Alabilecek Mi?

Leke 3. bölüm 2. fragman yayınlandı. Fragmanda; Yasemin, Cem’in iş yerine giderek ona adam olmadığını söylüyor. Cem, elinde çiçekler ile Yasemin’in evini arıyor. Cem, küçükken annesini başka bir adamla yatakta gördükten sonra, artık hiç bir kadına güvenemiyor. Mehmet, Cem’in ayağını kaydırmak için yeni bir tuzak kuruyor.

İşte Leke 3. bölüm 2. fragmanı..

LEKE 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Birkan, Yasemin’i serbest bırakıyor. Serpil, Yasemine hakaret edip onu işten kovuyor. Bunu öğrenen Birkan, Yasemin’i tekrar işe almasını istiyor. Serpil, Yasemin’i çağırıp onu tekrar işe kalmaya karar verdiğini söyler. Ama Yasemin önce kendisinden özür dilemesini ister. Serpil zor da olsa özür diler. Hemen Marin Marin’in organizasyon işini Yasemin’e verir. Organizasyonda Cem’le ve Mehmet’le tekrar karşılaşır. Murat, ameliyat parasının çalındığını öğrenip yurtta arkadaşları ile kavga eder ve yurttan kaçar.

Yasemin kardeşinin kayıp olduğunu öğrendiğinde Cem yanındadır ve birlikte Murat’ı aramaya başlarlar. Bu arada Yasemin Birkan’a da haber vermiştir. Birkan’dan önce Murat’ı bulurlar. Murat’ Cem yakınlaşır. Cem, Murat’ı at çiftliğine götürmek ister. Murat çok isteyince Yasemin de kabul eder. Çiftliğe giderler Murat orada çok güzel vakit geçirir.

Birkan Yasemin’in çantasını ve parasını bulur. Ama ona vermez önce onunla yakınlık kurmak ister. Yasemin’i sürekli takip eder. Hatta o evde değilken evine girer. Cem’in şirketinin Cio’su Almanya’ya başka bir görev için gideceği konuşulur. Yerine de Cem’i geçirmeyi düşünür. Bunu duyan Mehmet Cem’e tuzak kurmak için harekete geçer.

Cem’le Yasemin görüşmek için randevulaşırlar. Yasemin, gider ve Cem’i beklerken Cem onu görür ve küçükken annesinin ihaneti aklına gelir. Hemen orayı terk eder. Birkan’ın da Yasemin’in ifadesini dosyaya koymadığı ortaya çıkar.

 Leke 3. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cem İle Yasemin Yakınlaşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler