Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Süreyya'ya Devir Teslim Yapıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Süreyya’ya Devir Teslim Yapıyor!

Star Tv ekranlarının 3 sezondur yayınlanan dizisi İstanbullu Gelin 82. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. İstanbullu Gelin 31 mayıs tarihinde final yapacak. Dizinin son bölümünde, Boran ailesi Süreyya’nın girdiği bunalımdan kurtarmak için seferber olurlar ve onun yüzünü tekrar güldürmeyi başarırlar. Dizinin yeni bölümünde Esma hanım Süreyya ile konuşuyor. Esma Süreyya’ya devir teslim yapıyor. Kendinden sonra aileyi bir arada tutabilecek kişi olarak onu seçiyor.

 Cuma Dizileri 2019

Esma Süreyya’ya Devir Teslim Yapıyor!

İstanbullu Gelin 82. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Esma hanım, Süreyya’ya devir teslimin vakti geldiğini söylüyor. Garip ise Esma’ya yaşayacak çok şeyleri olduğunu söylüyor. Esma sultanın hafızası yine gidiyor. Ev sakinleri ve Garip bey telaşlanıyor.

İşte İstanbullu Gelin 82. bölüm 2. fragmanı..

İSTANBULLU GELİN 81. ÖZETİ!

Faruk, restoran açmasından sonra Süreyya birden içine kapanır. Süreyya, kendisi küçükken ailesinin zaman zaman bıraktıkları kadını bulur ve eski günleri anlatmasını ister. Kadın ona annesine ait olan bir kutu verir. Süreyya, eve gidip kutuyu açar ve bir kart postalın arkasında yazan yazı ile yıkılır. Orada annesi ‘ Keşke Süreyya’yı doğurmasaydım’ yazmıştır.

Süreyya, kendisini odaya kapatıp kimseyle konuşmaz. Faruk, Dilara’dan restoran ile bir bağlantısı olduğunu öğrenir ama elinden bir şey gelmez. Süreyya, o kadınla tekrar görüşür ve  ailesini kaybettiği trafik kazasında, arabanın içinde teyzesinin de olduğunu öğreniyor.

Süreyya, soluğu teyzesinin yanında alır ve ona ne sakladığını ve neden istenmediğini sorar. İstenmediği değil sadece biraz erken dünyaya geldiği için olduğunu söyler. Kazada orada olduğunu, söyleyememesinin sebebi ise kendisini terk etmesinden korktuğu için söylemediğini, tefeciye çok borcunun olduğunu, onlardan kurtulmak için annesinin yanına sığındığını ve tefecilerin hesabı böyle kestiklerini söyler. Süreyya, annesi ve babasının teyzesi yüzünden öldüğünü öğrenince dağılır.

Bütün aile bireyleri Süreyya’yı tekrar eski mutlu halline döndürebilmek için seferber olur. Bütün aile bahçeye bir sinema sistemi kurup, Emir’in yurt dışından Süreyya’ya hazırladığı videoyu seyrettirirler. Emir, videoda kuşlardan onun bu aralar biraz üzgün olduğunu duyduğunu söyler. Süreyya, tüm ailenin kendisi için çırpınışlarını görür.

İstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı İzle! Kızlar Oğullarım Size Emanet!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler