Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı İzle! Kızlar Oğullarım Size Emanet!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı İzle! Kızlar Oğullarım Size Emanet!

Star Tv ekranlarının 3 sezondur yayınlanan dizisi İstanbullu Gelin bu sezon sonu final yapacak. Dizinin son bölümünde, Süreyya geçmişi ile ilgili yüzleştiği gerçekler karşısında çaresiz kalır ve içine kapanır. Aile bireyleri seferber olup Süreyya’yı tekrar hayata döndürmeyi başarırlar. Boranlar konağında aileyi yine eskisi gibi bir arada gören Esma,’ Kızlar oğullarım size emanet’ der ve gelinlerine sarılır.

 Cuma Dizileri 2019

Kızlar Oğullarım Size Emanet!

İstanbullu Gelin 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ailenin emektarlarının yıllardır bekledikleri bebek sevinci konakta tekrar bayram havası yaşatır. Esma hanım bir anne olarak ailesini bir arada mutlu olarak görmenin mutluluğunu yaşıyor.

İşte İstanbullu Gelin 82. bölüm fragmanı izle..

İSTANBULLU GELİN 81. ÖZETİ!

Faruk, restoran açtıktan sonra Süreyya birden içine kapanır. Sürekli çocukluğu ile ilgili anılarını hatırlar. Süreyya, kendisi küçükken annesi ile babasının zaman zaman bıraktıkları kadını bulur ve eski günleri anlatmasını ister. Kadın ona annesine ait bir kutu verir. Eve gidip kutuyu açtığında bir kart postalın arkasında yazan yazı ile şok olur. Orada annesi ‘ Keşke Süreyya’yı doğurmasaydım’ yazıyordur.

Süreyya kendisini odaya kapatır ve kimseyle konuşmak istemez. Faruk, Dilara’dan restoran ile bir bağlantısı olduğunu öğrenir ama elinden bir şey gelmez. Süreyya, o kadınla tekrar görüşür ve  ailesini kaybettiği trafik kazasında, arabanın içinde teyzesinin de olduğunu öğreniyor.

Süreyya, soluğu teyzesinin yanında alır ve ona ne sakladığını ve neden istenmediğini sorar. İstenmediği değil sadece biraz erken dünyaya geldiği için olduğunu söyler. Kazada orada olduğunu, söyleyememesinin sebebi ise kendisini terk etmesinden korktuğu için söylemediğini, tefeciye çok borcunun olduğunu, onlardan kurtulmak için annesinin yanına sığındığını ve tefecilerin hesabı böyle kestiklerini söyler. Süreyya, annesi ve babasının teyzesi yüzünden öldüğünü öğrenince dağılır.

Bütün aile bireyleri Süreyya’yı tekrar eski mutlu halline döndürebilmek için seferber olur. Bütün aile bahçeye bir sinema sistemi kurup, Emir’in yurt dışından Süreyya’ya hazırladığı videoyu seyrettirirler. Emir, videoda kuşlardan onun bu aralar biraz üzgün olduğunu duyduğunu söyler. Süreyya, tüm ailenin kendisi için çırpınışlarını görür.

stanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Süreyya Öğrendiği Sır İle Sarsılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler