Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Süreyya Öğrendiği Sır İle Sarsılıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Süreyya Öğrendiği Sır İle Sarsılıyor!

Star Tv ekranlarının 3 sezondur büyük beğeni ile izlenen dizisi İstanbullu Gelin 81. son bölümü ile ekranlara geldi. Süreyya kendini odasına kapatıyor. Faruk, Süreyya’nın bu durumu karşısında elinden hiç bir şey gelmediği için kahroluyor. Faruk, Dilara’dan onu bu hale getirenin yeni açtığı restoran olduğunu öğreniyor. Süreyya, annesi ile babasının öldüğü kazada teyzesinin de arabada olduğunu öğreniyor. Süreyya öğrendiği sır ile sarsılıyor. Dizinin yeni fragmanı henüz yayınlanmadı.

 Cuma Dizileri 2019

Süreyya Öğrendiği Sır İle Sarsılıyor!

Faruk, restoranı açtıktan sonra Süreyya içine kapanır ve sürekli çocukluğu ile ilgili anıları hatırlar. Süreyya, kendisi küçükken annesi ile babasının zaman zaman bıraktıkları kadınla bir araya gelir ve ona o günleri anlatmasını ister. Kadın ona annesine ait bir kutu verir. Eve gidip kutuyu açtığında bir kart postalın arkasında yazan yazı ile yıkılır. Orada annesi ‘ Keşke Süreyya’yı doğurmasaydım’ sözlerini okur ve geçmişi ile baş etmekte zorlanır.

İSTANBULLU GELİN 81. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Süreyya kendisini odaya kapatıp kimseyle konuşmak istemiyor. Faruk’un elinden bir şey gelmiyor. Ama sonunda Süreyya’nın bu duruma gelmesinin restoran ile bir bağlantısı olduğunu fark ediyor. Süreyya, geçmişini irdelemeye devam ederken başka bir sır daha öğreniyor. Tekrar gittiği bakıcı kadından ailesinin öldüğü araba kazasında, arabanın içinde teyzesinin de olduğunu öğreniyor.

SÜREYYA’NIN TEYZESİYLE YÜZLEŞMESİ!

Doğruca soluğu teyzesinin yanında alır ve ona ne sakladığını ve neden istenmediğini sorar. İstenmediği değil sadece biraz erken dünyaya geldiği için olduğunu söyler. Kazada orada olduğunu, söyleyememesinin sebebi ise kendisini terk etmesinden korktuğu için söylemediğini, tefeciye çok borcunun olduğunu, onlardan kurtulmak için annesinin yanına sığındığını ve tefecilerin hesabı böyle kestiklerini söyler. Süreyya, annesi ve babasının teyzesi yüzünden öldüğünü öğrenince dağılır.

EMİR’DEN SÜREYYA’YI DUYGULANDIRAN MESAJ!

Bu arada bütün aile bireyleri Süreyya’yı tekrar eski mutlu hallerine döndürebilmek için seferber olur. Bütün aile bahçeye bir sinema sistemi kurup, Emir’in yurt dışından Süreyya’ya hazırladığı videoyu seyrettirirler. Emir, videoda kuşlardan onun bu aralar biraz üzgün olduğunu duyduğunu söyler. Süreyya, tüm ailenin kendisi için çırpınışlarını görür.

 

İstanbullu Gelen 79. Bölüm Fragmanı İzle! Sen Benim Sahip Olmak İstediğim Kızımsın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler