Ana SayfaDizilerKızım 29. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cemal'in İliği Öykü'ye Nakledilir!

İlgili Postlar

Kızım 29. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cemal’in İliği Öykü’ye Nakledilir!

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 28. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Cemal, Ahmet’in kurşunu ile yaralanır ama Demir onu hastaneye yetiştirir. Öykü’ye ilik verecek olan Cemal’in vurulması herkesi çok korkutur. Öykü’nün tek kurtuluşudur. Demir saatlerce Cemal’in iyileşmesi için hastanede bekler. Cemal, ameliyattan çıkar ve Demir’e Öykü’ye o iliği vermeden ölmeyeceğini söyler. Cemal’in iliği Öykü’ye nakledilir.

Cuma Dizileri 2019

Cemal’in İliği Öykü’ye Nakledilir!

Öykü, kendisine Cemal’in ilik vereceğini öğrenir. Sabah kalkar Candan’la birlikte kahvaltı hazırlar. Demir, eve geldiğinde Öykü, Cemal’in hastanede olduğunu öğrenir. Önce kendisine ilik vermek istemediğini zanneder ama babası kaza geçirdiğini söyleyince rahatlar. Candan, Öykü’yü okula götürür ve Cemal’in vurulduğunu Ayşe’ye anlatır.

KIZIM DİZİSİ 28. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Hastanede, Uğur Demir’e yaşanan olayları polise nasıl anlatacaklarını sorar. Demir de onu değilde, Cemal’in vurulmasından sonra Öykü’ye durumu nasıl açıklayacağını düşünür. Eve gelince ona durumu anlatır. Öykü önce inanmaz ama Cemal’i görmek için hastaneye gider.

Cemal, ameliyattan çıkar ve Demir’e o iliği vermeden hiç bir yere gitmeyeceğini söyler. Öykü’ye ilik nakli için hazırlıklar başlar ve Candan, Öykü’ye korkmaması gerektiğini anlatır. Öykü ameliyata girer. Demir, Cemal’e kızına umut olduğunu, eğer o olmasaydı eli kolu bağlı bir şekilde çaresizce bekliyor olacağını söyler.

https://twitter.com/i/status/1119333628218155008

Öykü’ye Cemal’in iliği başarı ile nakledilir. Öykü toparlanıp toparlanmaz Cemal’in odasına gidip daha önce neden kendisine kötülük yaptığını sorar. Aslında çok iyi bir adam olduğunu, kendisini kurtardığı için teşekkür eder. Cemal, ise o günlerin eskide kaldığını bir daha öyle bir şey olmayacağını söyler.

Cemal de Öykü de taburcu olur. Hastanenin önünde Öykü, Cemal’e toparlanana kadar ona kimin bakacağını sorar. Cemal ise kendine bakabileceğini söyler. Öykü, onu eve çağırır ve evde oturup Ayşe ile Candan’ın yaptıkları yemekleri yerler. Öykü. Cemal’e gitmemesini o gece orada kalmasını ister ama Cemal evine gitmek istediğini söyler.

Ahmet, Demir’den intikam almak için korkunç bir plan yapar. Öykü, Demir ve Candan uykudayken Ahmet evi ateşe verir.

Kızım 28. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü İlik Nakli Olabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler