Ana SayfaDizilerKızım 28. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü İlik Nakli Olabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kızım 28. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü İlik Nakli Olabilecek Mi?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Kızım Dizisinin 28. yeni bölümü 19 nisan cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Öykü’ye uygun ilik bulunmuş ve iliği bağışlayan kişinin de Cemal olduğunu öğrenen Demir, kayıp olan Cemal’i bulmak için uğraşır. Ahmet tarafından kaçırılan Cemal’i eli kolu bağlı şekilde bulan Demir, onu oradan kurtarırken Cemal vurulur. Dizinin yeni bölümünde, Öykü ilik nakli olabilecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Öykü İlik Nakli Olabilecek Mi?

Kızım dizisi 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cemal yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Demir, Öykü’ye uygun iliğin bulunduğunu, iliği bağışlayanın da Cemal olduğunu söylüyor. Öykü, önce Cemal’in iyilik yaparak ona ilik vereceğine inanmıyor ama Demir kaza geçirip hastanede olduğunu söyleyince inanıyor. Cemal, Demir’e o iliği vermeden bir yere gitmeyeceğini söylüyor. Ahmet ise intikam almak için Demir’in evini ateşe veriyor.

Kızım 28. bölüm fragmanı izle..

https://twitter.com/i/status/1118518881721683968

KIZIM 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Öykü, hastalığı ile ilgili kendisine yalan söylediği için babasına küser. Demir, son çareyi ona gerçekleri anlatmakta bulur. Demir ile Candan’ın arası hala düzelmez. Candan, en yakın zamanda bir ev bulup taşınacağını söyler.

Demir, Uğur’un evine gider ve ona kafeye neden gelmediğini sorar. Konuşmak istediğini söyler. Demir, Uğur’a babasını vurup vurmadığını sorar. Uğur, Demir’in babasının öldürüldüğü gece orada olduğunu ama babasını kendisinin değil Ahmet’in vurduğunu söyler. Demir, neden polise gitmedin dediğinde ise çocuk olduğunu ve korktuğunu söyler. Ahmet’in cezasını kendisinin keseceğini söyleyen Demir, Uğur’a hayatından çıkmasını söyler.

Öykü’nün doktoru Demir’e uygun iliğin bulunduğunun haberini verir. Bu habere çok mutlu olan Demir, ilik bağışı yapacak olan kişi ile tanışmak için hastaneye gider. Ama ilik bağışı yapan kişi gelmez. Demir, bir fırsatını bulup doktorun dosyasına bakar ve bağış yapacak kişinin Cemal olduğunu öğrenir. Doğru Cemal’in evine gider. Cemal evde yoktur. Cemal’in gidebileceği her yere bakar.

Cemal’i Ahmet’in tamirhanesinde bağlı bir şekilde bulur. Demir, adamları oyalarken Uğur Cemal’i kaçırır. Tam arabaya binip kaçacakları sıradan Cemal, Demir’in önüne geriler ve Cemal vurulur.

Kızım 28. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Öykü’ye İlik Verecek Olan Cemal Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler