Ana SayfaDizilerKuzgun 11. Bölüm İlk Sahne Geldi! Kuzgun Kurduğu Oyunla Behram'ı Buluyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 11. Bölüm İlk Sahne Geldi! Kuzgun Kurduğu Oyunla Behram’ı Buluyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Kuzgun 10. son bölümü ile izleyicisi ile buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Kuzgun kendisini korumak için kendini feda eden Dila’yı hastaneye yetiştirir. Bu saldırıyı düzenleyenin Bora olduğunu öğrenir ve bu bilgiyi Ali ile paylaşır. Kuzgun ile Ali, Berham’a ulaşmak için bir plan yapar. Kuzgun kurduğu oyunla Behram’ı buluyor. Behram’ın kimliği ortaya çıkıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Kurduğu Oyunla Behram’ı Buluyor!

Kuzgun 11. bölümden ilk sahne yayınlandı. Dila, Kuzgun’a oynadığı oyunun ne kadar tehlikeli olduğunu hatırlatıyor. Ona bir şey olmasından endişelenen Dila, ‘canın bu kadar ucuz mu? diyor. Kuzgun ise ‘değil mi’ diyerek karşılık veriyor.

İşte Kuzgun 11. bölümden ilk sahne..

KUZGUN 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Kuzgun, Bora’nın düzenlediği saldırıda hesapta olmayan Dila yaralanır. Kuzgun, Dila’yı hastaneye yetiştirir. Dila’nın yaralanmasında kendisi suçlu hisseden Kuzgun, bastırdığı duyguları ile yüzleşir. Kumru ise hastanede abisini teselli eder. Meryem de hastaneye gider ve oğlunun perişan halini görünce, hem aşk hem düşmanlık nasıl olacağını söylüyor.

Dila, ameliyattan çıkıyor ve Kuzgun başından bir an olsun ayrılmıyor. Hayati tehlikesi olmayan Dila hastaneden taburcu edilir. Ali’nin karısı Seda ile Kartal hastanede karşılaşıyorlar. Kartal onun ne kadar yalnız olduğunu görüyor. Seda, eve gittiğinde Ali’ye boşanmak istediğini söylüyor. Ali çocuğu ona vermeyeceğini söylüyor. Bora’yı, Berham’ın koruduğunu bilen Kuzgun buna rağmen Bora’yı yok etmek için savaş açar. Terzi dervişle konuşmaya giden Kuzgun, sözleri ile Berham’a meydan okuyor. Derviş ise Dila için Berham’ı karşısına almamasını söylüyor. Kuzgun, Bora’yı öldürmek için plan yapar.

Dila, Kuzgun’un planını öğrenir ve oraya gittiğinde, abisinin Kuzgun’a silah doğrulttuğunu görür. Abisine engel olmaya çalışsa da Ali silahı ateşler Kuzgun vurulur. Ali, Dila’yı oradan uzaklaştırır. Behram’ın adamları Kuzgun’u ona götürürler. Kuzgun aslında vurulmamıştır. Ali ile Behram’a ulaşmak için bir plan yapmışlardır. Kuzgun, silahını çeker karşısındaki Terzi Derviştir.

Behram aslında Derviş tir. Babasının katili olduğunu hatırlayan Kuzgun onu vuracağı sırada, Behram, Kuzgun’u ailesi ve sevdikleri ile tehdit eder.

 Kuzgun 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kuzgun Behram’la Karşı Karşıya Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler