Ana SayfaDizilerLeke 2. Bölüm Fragmanı İzle! Yasemin Başına Gelen Büyük Beladan Kurtulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Leke 2. Bölüm Fragmanı İzle! Yasemin Başına Gelen Büyük Beladan Kurtulabilecek Mi?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Leke ilk bölümü ile büyük ilgi görmeyi başardı. Hayatta kardeşinden başka kimsesi olmayan Yasemin yaşam mücadelesi verirken, başına önce taciz olayı gelir. Tam ondan kurtulup kardeşinin ameliyatına gereken parayı bulmuşken kendisini bir fuğuş çetesinin içinde bulur. En yakın arkadaşı Şirin’in de bu işin içinde olduğunu anlar ama çok geç olur. Yasemin başına gelen büyük beladan kurtulabilecek mi?

Salı Dizileri 2019

Yasemin Başına Gelen Büyük Beladan Kurtulabilecek Mi?

Leke dizisinin merakla beklenen 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Sadece, Şirin’e telefonunu bırakmak için gittiği yerden birden kendisini karakolda bulan Yasemin, bu işle bir alakasının olmadığını polislere inandıramaz. Serpil’in erkek kardeşi Birkan polis memurudur. Birkan, Yasemin’i serbest bırakacağını söylüyor. Yasemin ise bu iyiliği neden yaptığını soruyor. Serpil, Yasemin’i yeni sermayesi olarak görmeye ve üzerinden planlar yapmaya başlamıştır.

İşte Leke 2. bölüm fragmanı..

LEKE DİZİSİ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Cem’in çalıştığı şirketin tanıtım organizasyonunda görevli olan Yasemin’i, Cem gibi Ceo yardımcısı olan Mehmet gözüne kestirir. Mehmet beyin odasında Yasemin’i beklediği söylenir. Mehmet’in odasına gittiğinde, ona içki teklif eder. Mehmet direk ne kadar para istediğini sorar. Yasemin kapıdan dışarı çıkmak için yöneldiğinde Mehmet kolundan tutup içeri çeker ve saldırır. Yasemin odadan dışarı çıkarak yardım ister ama Mehmet bu seferde onu yerde sürükleyerek odaya sokmaya çalışır.

Cem, gelir ve Yasemin’in şikayetinden vazgeçmesi için 50 bin lira teklif eder. Yasemin eve gider ve şikayetten vazgeçer. Cem kamera kayıtlarından Mehmet’in Yasemin’ini yerlerde sürüklediğini görür. Mehmet’den Yasemin’den özür dilemesini ister.

https://twitter.com/i/status/1118209168148697088

Yasemin, Şirin’in organizasyon şirketinde ne iş yaptığından habersizdir. Serpil, Şirin’e Yasemin’in evinden ayrılmasını ister. Serpil, Yasemin’in kardeşinin ameliyatı için gerekli parayı duyunca Şirin’den kendi yaptığı işi ona önermesini ister ama Şirin Yasemin’in bunu kabul etmeyeceğini söyler.

Şirin, bekarlığa veda partisine giderken telefonunu evde unuttuğunu anlar. Yasemin ise Serpil’den 50 bin lira borç almıştır ve onun mutluluğu içindedir. Şirin telefonunu bir yata getirmesini ister. Yasemin Şirin’den önce oraya varır. Şirin’i bulmak için yata girdiğinde yat hareket eder. Partide bir genç kız uyuşturucudan hayatını kaybeder. Yasemin, suçsuz yere karakola götürülür ve kendini polislere inandıramaz.

Leke Dizisi İlk Bölümü İle Büyük İlgi Gördü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler