Ana SayfaÜnlülerSelin Şekerci Ve Caner Cindoruk Son Noktayı Koydu!

İlgili Postlar

Selin Şekerci Ve Caner Cindoruk Son Noktayı Koydu!

Yaklaşık olarak 1 senedir aşk yaşayan ve basında sürekli ayrılıp barışma haberleriyle gündeme gelen Selin Şekerci ve Caner Cindoruk son noktayı koydu.

Ardı Arkası Kesilmeyen İddialar

Geçtiğimiz aylarda çift ayrılma haberleriyle daha sık gündeme gelmeye başlamıştı. Bir sabah barıştılar, bir sabah ayrıldılar haberleriyle hayranları ne olup bittiğini anlamaya çalışırken ortaya bomba gibi bir iddia düştü. Caner Cindoruk’un, artık Selin Şekerci’nin kıskançlıklarından bıktığını ve bu nedenle ilişkiye son verdiğini savunan bu iddia hayranlarını oldukça üzmüş ve çift bu olay arkasından bir açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

Selin Şekerci, Caner Cindoruk ile Aşka Yelken Açtı!

Yok Öyle Bir Şey

Geçtiğimiz ay Selin Şekerci, Şeyma Subaşı’nın kafesinden çıkarken görüntülenmiş ve ilişkileri sorulmuştu. Şekerci çok mutlu olduklarını basının onları bir ayırıp bir barıştırdığını ancak ilişkilerinin sorunsuz ve gayet güzel bir şekilde ilerlediği açıklamasını yapmıştı.

Selin Şekerci Kimdir?

Selin Şekerci ve Caner Cindoruk Son Noktayı Koydu!

Çift hakkında bir kaç gün önce yine ayrılık haberlerinin gündeme gündeme gelmesi sinirleri germiş olacak ki bu defa tepki Caner Cindoruk’tan geldi. “Yok öyle bir şey! Sizin yazdığınız gibi ayrılma falan yok.” diyerek ayrılık iddialarına son noktayı koydu. Selin Şekerci’nin sosyal medya hesabından paylaştığı doğum günü fotoğrafında da çift oldukça mutlu görünüyordu.

Selin Şekerci Ve Caner Cindoruk Son Noktayı Koydu!
Selin Şekerci Ve Caner Cindoruk Son Noktayı Koydu!

Caner Cindoruk‘un doğum gününü kutluyor, sevgi dolu çifte mutlu ve ayrılık haberlerinin olmadığı bir sene diliyoruz.

Caner Cindoruk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler